‘Bazı ilçelerde stratejik hata yaptığımızı anladık’

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’na yeniden seçilen Aziz Babuşcu, geride bıraktıkları kongrenin AK Parti İstanbul teşkilatı için bir start olduğunu belirterek, “Bu starttan sonra ayrıntılı bir plan çalışmasıyla 2014 hedeflerine doğru yürüyeceğiz” dedi.



Türk Telekom Arena’daki AK Parti İl Kongresi’ni ve yerel seçim hedeflerini Anadolu Ajansı’na değerlendiren Babuşcu, şunları söyledi:


“Kongrenin Türk Telekom Arena’da yapılması bazı kişilerce ‘Bu bir rövanş mı’ yorumlarına neden oldu. Rövanş değil. Böyle bir yaklaşım AK Parti’yi tanımamaktır. AK Parti, hiçbir konuda hiçbir zaman rövanşist bir anlayışın sahibi olmadı. Bu teşkilat ’parti hiyerarşisi’ disiplinini de son derece başarılı bir şekilde uygular.”


“Yerel seçimlerde bazı ilçelerde stratejik hata yaptığımız anladık, düşündük, değerlendirdik. Bu stratejik hataları yapmamalıydık. Bugüne kadar hiç AK Partili olmayan bazı ilçelerimiz var. Stratejik olarak belirlediğimiz bazı ilçeleri AK Partili belediye anlayışı ve hizmetiyle buluşturmayı hedefliyoruz.”


‘Kadir Bey ya da başkası fark etmez’
Babuşcu, “2014 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yeni bir aday düşünülüyor mu?” sorusunu şöyle yanıtladı: “2014 geldiğinde aday Kadir Bey olacaksa Kadir Bey, bir başkasıysa bir başkası. Fark etmez bizim için. Partimizin karar süreçlerinden hangi profil ortaya çıkarsa, biz onun arkasında kilitlenir ve hedefe doğru yürürüz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri