BEYLİKDÜZÜ'NÜN CHPLİ KADINLARI BİR ARADA

CHP Beylikdüzü Kadın Kolları Dayanışma Kahvaltısı’nda konuşan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Başta siyasi kimliğim olmak üzere bütün örgütü kadınlarımıza emanet ediyorum” vurgusunu yaptı.

CHP Beylikdüzü Kadın Kolları Dayanışma Kahvaltısı gerçekleşti. CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Oktay Ekşi’nin katılımıyla Büyükşehir Mahallesi’nde düzenlenen kahvaltıda söz alan CHP Beylikdüzü Kadın Kolları Başkanı Figen Karahan, Cumhuriyet değerlerini korumak için kadınlarla birlikte durmaksızın yürümeyi hedef edindiklerinin altını çizdi.

KADINI YOK SAYMAK, TOPLUMUN YARISINI ZİNCİRLERE BAĞLAMAKTIR

CHP Beylikdüzü Gençlik Kolları’nın günün anlam ve önemline ilişkin konuşma ve şiirleriyle renklenen kahvaltıda, kadının içinde bulunmadığı hiçbir ortamda, hiçbir yaratıcı düşünceyi ortaya koymanın mümkün olmayacağına işaret eden CHP İstanbul 3.Bölge Milletvekili Oktay Ekşi, “Türk ulusunun kaderinin değişmesindeki en büyük faktör kadındır. Kadını önemsemeyen, yok sayan anlayış, toplumun yarısını zincirlerle bir yere bağlayan anlayıştır. Bizim anlayışımızda kadın her zaman başımızın tacıdır. Her zaman da öyle olacaktır” şeklinde ifadeler kullandı. İnsanlık tarihinde kadının üstlendiği hiçbir mücadeleden yenik düştüğünün görülmediğine dikkat çeken Ekşi, “Kadın bir mücadeleyi üstleniyorsa, onu zafere götürmemesi söz konusu bile değildir. İşte bu yüzden CHP’nin kaderini tayin edecek güç gönlüyle çalışan kadınlarımızındır. Aydınlık geleceğin en büyük faktörü kadınlarımızdır” değerlendirmesini yaptı.

BAŞARI KADINLARLA MÜMKÜN

Yürekli çalışmalarıyla Beylikdüzü’nde CHP’ni iktidara taşıyacak kadınları şimdiden tebrik ederek konuşmasına başlayan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, “Beylikdüzü, sizlerin sayesinde her konuda, her ortamda motivasyonun en yüksek olduğu ilçe olacak ve Beylikdüzü CHP iktidarına kavuşarak Türkiye’de iktidar olmanın işaretini verecek” şeklinde sözleriyle kadınların siyasetteki önemine değindi. Kadınların üstlendiği her görevi, nasıl neticeye taşıdıklarının çok yakından yaşayan bir ilçe başkanı olduğunu söyleyen İmamoğlu, başarının kadınlarla mümkün olacağını kaydederek toplantıya katılanlardan, sokak sokak vatandaşlarla buluşarak CHP’ni Beylikdüzü’nde iktidar yapmanın sözünü aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri