Bir gecede 7 ayrı ziyaret, 7 ayrı konuşma

Başkan Özcan Işıklar, bir gecede yedi ayrı ziyaret ve yedi ayrı konuşma gerçekleştirdi. Son ziyaretini Alipaşa Mahallesi’ne yapan Işıklar’ı mahalle sakinleri coşkuyla karşıladı.
 Işıklar hız kesmeden çalışıyor; Bir gecede 7 ayrı ziyaret, 7 ayrı konuşma

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri Belediye Başkan Adayı Özcan Işıklar, ekip arkadaşlarıyla birlikte köy köy, mahalle mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Aynı gece Bekirli, Kurfallı, Büyüksinekli, Küçüksinekli, Küçükkılıçlı, Büyükkılıçlı ve Alipaşa’yı ziyaret eden Başkan Işıklar bir gecede yedi ayrı yerde yedi ayrı konuşma gerçekleştirdi.

 

TUĞLU; “BU SEÇİM ÜLKENİN KADERİNİ TAYİN EDECEK”

CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu Alipaşa’da; “Bu seçim ülkenin kaderini tayin edecek. Beş yıl kendi yağı ile kavrulan Belediye Başkanımız, 30 Martta Sarıgül ile birlikte sizlerin hizmetkârı olacak” dedi.

 

IŞIKLAR; “ALİPAŞA ÜNİVERSİTESİYLE ÇEKİM MERKEZİ OLACAK”

Son ziyaretini Alipaşa Mahallesine gerçekleştiren Başkan Işıklar, şunları söyledi; “Tüm mahallelerimize farklı vesilelerle birçok kez gelip sizlerle buluşuyoruz. Alipaşa ve Fatih Mahallemizi en sona bıraktık. Nedeni şu, çalışma yaptığımız tüm mahallelerde çalışmaları tamamlayıp öyle çıkıyoruz. Bu bölgede Arıtma Tesisi çalışmalarının sonlanmasını bekliyoruz. Alipaşa’da hayata geçirdiğimiz Toprak Tahlil Laboratuarının çok güzel ve önemli bir iş olduğunu biliyorum. Yine bölgemiz için çok büyük bir önem taşıyan üniversite alanını plana işlettik. Tüm engellemelere rağmen, burada üniversite eğitim vermeye başlayacak. Çok yakında temellerinin atıldığını göreceksiniz. Alipaşa’nın eksiklerini biliyoruz. Bölgemizde düğün salonu da, parkları da olacak. Alipaşa’nın altı ay içinde nasıl değiştiğini göreceksiniz. Burada planlar tamamlanır tamamlanmaz çalışmalara başlayacağız.

 

“30 MART AKP’NİN SON KULLANMA TARİHİ OLACAK”

Bu 30 Mart’ta rejim oylaması yapacağız Ülkemizin üzerindeki karabasanı söküp atacağız. Geçmiş dönemde başka partilere oy vermiş olabilirsiniz ama artık bu soyguna göz yumamayız. 30 Mart AKP’nin son kullanma tarihi olacak. Bizim derdimiz Türkiye’nin bu garabet anlayıştan kurtulmasıdır” dedi. Muhtar Gürsu, beş yıl boyunca verdiği hizmet ve destekler için Işıklar’a teşekkür ederken; Işıklar da uyumlu işbirliği çalışmaları için Gürsu’ya şükranlarını iletti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri