Bozkurt; “Yurdumun güzel insanları karar versin”

CHP Esenyrut İlçe Başkanı Kemal Deniz Bozkurt Ak Parti kazlı çeşme mitingi için Esenyurt ilçe binası önünde bekleyen İBB otobüslerinin orada ne işi var? halkın takdirine bırakıyorum' diyerek bu uygulamayı eleştiren bir açıklama yaptı.
Bozkurt yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; Hatırlarsınınız İstanbul Büyük Şehir Belediyesi 1 Mayısta ve Taksim destek sürecinin diğer günlerinde parasıyla seyahat etmek isteyen vatandaşların seyahat özgürlüğünü engelleyerek İstanbul da ki otobüs ve metrobüs seferlerini iptal etmişti. Şimdi aynı İstanbul Büyük Şehir Belediyesi kendi yandaşlarını mitinge taşımak için adeta seferberlik ilan ederek İBB ye ait otobüsleri Esenyurt Belediyesi ve AKP Esenyurt İlçe Başkanlığının önüne dizmiş durumda. Ülkemin kamu görevlilerini görevlerini yapmaya davet ediyor, değerlendirmeyi de Yurdumun sağduyulu ve namuslu vatandaşlarının vicdanlarına bırakıyorum.

Gün kamplaşma günü değil

Böyle bir zamanda miting yapmanın gerekçesini hiç anlamadım, dün tam da dağılacakken gezi parkına müdahale etmeyide anlamamıştım. Gün Ülke içinde kamplaşmaları ve bölünmeleri arttırma günü değildir. Birlik beraberaberlik içinde bu süreci yönetme ve sağlıklı bir şekilde sonlandırma günüdür. AKP kendi seçmenini kemikleştirmek için bu tür davranışlara girebilir ama halkın asla birbirinden kopmaması lazımdır. Herkesi sağduyuya davet ediyorum. Bugün AKP mitingine gitmek üzere ayarlanan, İBB ye ait olan toplu taşıma araçlarının orada ne işinin olduğu ile ilgili yorum yapmıyorum. Zira anti demokratik uygulamaları ve taraflı davranmayı ne söylesek bu resimler kadar yalın anlatamayız.
Yurdumun güzel insanları karar versin.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri