Bu iş bitti!

Seçim çalışmalarına devam eden İBB adayı Mustafa Sarıgül, Avcılar CHP adayı Dr. Handan Toprak tarafından düzenlenen Yeşilkent mitinginde on binlerce vatandaşı gören Sarıgül duygulandı. İBB Başkan adayı, “Bu iş bitmiş gerçek halkın gücü bu işte” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, seçim çalışmalarına dün Avcılar’da düzenlenen mitinge katılarak devam etti. Avcılar adayı Dr. Handan Toprak tarafından Yeşilkent mahallesinde düzenlenen mitingteki çoşkulu kalabalığı gören Sarıgül, önce çok şaşırdı sonra çok duygulandı.

Avcılar’ın en kırsal mahallelerinden biri olan Yeşilkent’te düzenlenen mitinge gelen Mustafa Sarıgül büyük şaşkınlık yaşadı. Yediden yetmişe on binlerce vatandaşın katılması Sarıgül’ü çok duygulandırdı. Konuşması sık sık halkın haykırdığı sloganlarla kesilen Sarıgül, bir ara yanındakilere dönerek şunları söyledi. “Bu iş bitmiş. Gerçek halk bu işte. İstanbul’un kırsal kesimlerinden bu desteği alıyorsak seçimi alıyoruz demek.”




Mustafa Sarıgül, uzun yıllardır imar sorunu yaşayan Yeşilkent halkına yönelik yaptığı konuşmada, sorunlarını 30 Mart’tan sonra çözecekleri sözünü verdi. “2o yıldır oturduğunuz yerlere imar vereceğiz diye sizi kandırıyorlar.  Artık kandıramayacaklar. 30 Mart’ta Dr. Handan Toprak Avcılar’da, Sarıgül İstanbul Büyükşehir’de Belediye Başkanı olacak. Ondan sonra İstanbu’un ve Avcılar’ın sorunlarını tek tek çözeceğiz.” dedi.

Mustafa Sarıgül konuşmasını bitirdikten sonra Avcılar CHP Belediye Başkan adayı Dr. Handan Toprak ile el ele tutuşarak mitinge katılan halkı selamladı. “Dr. Handan Toprak’ı size emanet ediyorum” diyerek alandan ayrıldı.

 

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri