Bu Kez İşi Şansa Bırakmayacağız!..

Büyükçekmece Ak Parti ilçe teşkilatı önümüzdeki yerel seçimlerde üs olarak kullanacakları SKM açılışını görkemli bir açılış ile gerçekleşti.

 Açılışta konuşan partili yetkililer bu kez Büyükçekmece de işi şansa bırakmayacaklarını ve seçimi alacaklarını söylediler.

Ak Parti Büyükçekmece de henüz belediye başkan adayı açıklanmamasına rağmen seçimlerde üs olarak kullanılacak seçim koordinasyon merkezinin açılışını yaptılar. Fatih mahallesi Adnan Kahveci Caddesi üzerinde bulunan eski ilçe binasının önündeki açılışa Ak Parti Milletvekilleri Harun Karaca, Feyzullah Kıyıklık, Beylikdüzü Belediye başkanı Yusuf Uzun, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Kenan Danışman, Büyükçekmece İlçe Başkanı Selahattin Küçük , Belediye Başkan Aday Adayları ve   partililer katıldı.

Kafanızı Bulandırmayın!

Seçim Koordinasyonunun açılış konuşmasını yapan ilçe Başkanı Selahattin Küçük, Konuşmasın da Artık yüzdük, yüzdük kuyruğuna geldik. Biz seçimlere 2 ay kala değil her zaman halkımızla iç içe bölgemize hakim bir teşkilatız. Biz Türkiye’de ve burada da çok çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Son zamanlarda partimizle ilgili medya mecralarında spekülatif haberler yer alıyor. Bu haberlere prim vermeyin. Seçim çalışmalarından dolayı zaten kafamız allak bullak bir de bu haberlerle kafanızı bulandırmayın dedi.

 İl Başkan Yardımcısı Kenan Danışman da yaptığı konuşmada, “Binamız Büyükçekmece için Hayırlı olsun. Allah’ın izniyle 30 Mart akşamı yine burada yerel yönetimler bayramımızı kutluyor olacağız. Büyükçekmece’yi mahrum kaldığı hizmete kavuşturacağız” dedi. Daha önce Büyükçekmece İlçe Başkanlığı yönetmiş olan ve şuan Beylikdüzü Belediye Başkanlığına devam eden Yusuf Uzun, “Bu sefer tamam İnşallah,30 Mart akşamı yerel iktidar bizim olacak. Allah bunu bize nasip etsin, Kazanan İstanbul Kazanan Büyükçekmece olacak. Çok çalışarak da zaferi hak etmek gerekir dedi.

Erkeklerse Siyaset’e Gelsinler!..

Milletvekili Harun Karaca ise gündeme ilişkin konulara değinerek, Biz bu manzaraları çok gördük. Kayıt dışı siyaset yapmak bizim işimiz değil. 28 Şubat döneminde başlayan süreç, 2007’de 2009’da da 2011’de de yaşandı. Allah şükür hepsiniz atlattık. Halkoyun kuruculara dersini verdi. Yine halkımız bu oyunları 30 Mart’da söndürecek. Bu oyunu kuranlar erkeklerse siyasete buyurup gelsinler” derken Milletvekili Feyzullah Kıyıklı, “Bizim Allah’tan başka hesap vereceğiz tek adres halktır. Biz iktidarı A’dan B’den almadık. Bizim liderimiz dünyada parmakla gösteriliyor. Biz sadece milletin operasyonundan korkarız dedi.

Aday 11’in Dışından da Olabilir!

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen partili yetkililer daha sonra SKM de basının sorularını cevapladılar. Gazetemizden Salih Mert’in sorduğu bir soruyu cevaplayan Milletvekillleri Karaca, Kıyıklık ve Başkan Uzun resmi olarak adaylık dosyası bulunun Ak Parti Büyükçekmece belediye başkan adayının 11 adayın dışında bir başka isimin de Büyükçekmece Ak Partinin Belediye başkan adayı olabileciğini söylediler. Bu isim Yusuf Uzun da olabilir bir başkası da olabilir. Bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz dediler.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri