Bu millet hizmet ve değer görmek istiyor

Bayburt Konursulular Derneği’nde konuşan AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, ‘Bu millet hizmet ve değer görmek istiyor. Silivri halkı 5 yılda yaşadığı bu unutulmuşluğun hesabını Soracaktır’dedi.

AK Parti Silivri Belediye Başkan Adayı Mimar Tahir Sert, vatandaşlarla ile buluştuğu ziyaretlerini Bayburt Konursulular Derneği ile sürdürdü. Bayburtlu vatandaşlarve Fatih Mahallesi’nde yaşayan Roman vatandaşların yoğun katılımı ile davul, zurna eşliğinde karşılanan Tahir Sert, ‘Biz kocaman bir aileyiz’ dedi. Bayburt Konursulular programında Belediye Meclis Üyesi Adayları ve Teşkilat Mensupları da hazır bulundu. Dernek ziyareti sırasında mevcut belediye yönetiminin Silivri’ye 20 yıl kaybettirdiğini ve bu kayıpların AK Parti hizmetleri ile telafi edileceğinin altını çizen Tahir Sert ‘Silivri, 2004-2009 yılları arasında AK Parti Belediyeciliği ile tanışmış ve hizmete doymuştur.

Bizim dönemimizde Hüseyin Turan Başkanımız, Silivri’nin derdi ile dertlenmiş, şehrimizin çehresini değiştirecek kalitede hizmetler getirmiştir. Şuan Silivri Belediyesi’nin 130 Milyon TL borcu var. Bu kadar borç var fakat ortada hiçbir icraat yok. Bu millet hizmet ve değer görmek istiyor. Silivri halkı 5 yılda yaşadığı bu unutulmuşluğun hesabını soracaktır.’ Dedi.

 Topbaş yeniden kazanacak

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile ilgili de konuşan Tahir Sert,‘2 dönem üst üste başkanlık yapmış, İstanbul’u tüm dünyanın örnek aldığı bir şehre dönüştürmüş, Dünya Belediyeler Birliği Başkanı olmuş bir beyefendidir. 3.defa da başkanlığa seçileceğinden hiçbir tereddüdüm yok.

İstanbul’u 10 yılda ulaşımda, sağlıkta, ekonomide marka bir şehir haline getirmiştir. Biz de onun yolundan giderek, Silivri’mizi de mega bir kent yapmak için çalışacağız. Silivri için yapacağımız bütün projelerin onayını Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’tan aldık. Ben sizlerden biriyim. Kapılarımı ve telefonlarımı her zaman halka açtım. Benim için bütün vatandaşlarımız aynı değere sahip. Belediye Başkanı seçildiğimde de bu durum değişmeyecek. Dertlerinizi ve sorunlarınızı el birliği ile çözeceğiz’ dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri