BÜLBÜLLÜ YÖNETİMİ KAVGA ETMEYECEK!

İlçe gündemine ilişkin konularda açıklamalarda bulunan AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, İlçe Teşkilatının gerçekleştirdiği basın toplantısında, yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttı.


AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı'nın düzenlediği  "Basınla Kahvaltılı Tanışma Toplantısı" etkinliğinde, yeni yönetim kurulu üyeleri tanıtılırken, ilçe gündemine yönelik konular da ele alındı.
 
Yeni seçilen AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyelerinin gençlerden teşekkül ettiğine dikkat çeken İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, farklı çalışmalara imza atacaklarına vurgu yaparak, basın mensuplarına hitaben "Siz de göreceksiniz, bundan sonra her şey farklı olacak" dedi.
 
Beylikdüzü Belediyesi'nin kurumsal sürecini büyük oranda tamamladığını belirten İlçe Başkanı İbrahim Bülbüllü, geri kalan süre içerinde hizmetlerin uygulamaya geçirileceğini söyledi.
 
                                         "KİMSE BİZDEN KAVGA BEKLEMESİN"
 
Basın mensuplarının, Beylikdüzü Belediyesi'nde yaşanan aksaklıklara İlçe Teşkilatı'nın müdahalesi olup olmayacağı yönündeki soruya, 'AK Parti siyaset anlayışı içerisinde, parti içi kavgaların ve ayrılıkların yaşanmayacağının altını çizen İlçe Başkanı Bülbüllü, "Belediye bizim belediyemizdir. Kimse bizden kavga etmemizi beklemesin. Parti terbiyemizde kavgaya yer yoktur" şeklinde açıklamalarda bulundu.
 
                                          "MECLİS ÜYELİĞİM DEVAM EDECEK"
 
Beylikdüzü Belediye Meclis üyesi de olan AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İbrahim Bülbüllü, İlçe başkanı seçildiğinde Meclis üyeliğinden istifa etmesinin gündeme geldiğini ancak İl Başkanlığının talimatı doğrultusunda Meclis üyeliğigörevini de devam ettireceğini "Meclis üyeliğim devam edecek, hukuki yönden bir sorun yok" tarzındaki sözleriyle açıklığa kavuşturdu.
 
 
                                       "BİR GÜN HERKES AK PARTİLİ OLACAK"
 
AK Parti iktidarının başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini, halkın bunu gördüğünü ve bu nedenle her dönem oylarının artış gösterdiğini kaydeden Bülbüllü, Beylikdüzü'nde de 2014 yılında oy oranlarını artıracaklarını iddia etti.
Hedeflerinin, herkesin AK Parti'ye geçmesi olduğunu ileri süren AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, oy vermeyen 1 kişi bile olsa AK Parti'nin, o kişinin haklarının savunucusu olacak şekilde demokrasiyi ülkede hakim kılacağının altını çizerek, "Bir gün herkes AK Partili olacak" beyanatında bulundu.
 
                                         " KEŞKE SABAH NAMAZI DENMESEYDİ "
 
Beylikdüzü Belediyesi'nin gerçekleştirdiği "Cuma Günleri Sabah Namazında Eyüp Sultan'dayız" Projesi hakkında değerlendirmesi sorulan İlçe Başkanı İbrahim Bülbüllü, sosyal belediyecilik kapsamında belediyelerin bu tür organizasyonlar gerçekleştirdiğine değinerek, "Çanakkale, Anıtkabir, Camiler gibi mekanlara vatandaşları götürmek gayet normal. Bunu diğer belediyeler de yapıyor. Bu projede keşke sabah namazı, kullanılmasaydı" tespitini yaptı.
 
                                       " BABAYİĞİT BÜYÜKÇEKMECE'NİN PATRONU"
 
İl Genel Meclis üyesi Ahmet Dokumacı'nın daha önce bir toplantıda "Beylikdüzü'nün patronu Celal Babayiğit'tir" şeklinde yaptığı açıklaması hatırlatılarak "Şu an Beylikdüzü'nün patronu kim" sorusuna, "Celal Babayiğit şimdi Büyükçekmece'nin patronu" yanıtını veren Bülbüllü, Babayiğit'in, Büyükçekmece'deki sorunları çözeceğini ve dağınıklığı toparlayacağını belirtti.
 
Yerel gazetecilerle olan ilişkilerin daha da güçlendirileceğini ifade eden AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, basınla olan toplantıların periyodik olarak yapılacağını söyledi.
 
www.yerelkulis.com

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri