Canalioğlu: CHP halkın iktidarı olacak

CHP Genel Başkan Yardımcısı Volkan Canalioğlu, CHP'nin 8 yıllık AK Parti iktidarına son vereceğini ve halkın iktidarı olacağını söyledi.

Canalioğlu, CHP Parti Meclisi Üyesi Birgül Ayman ve Kırklareli Milletvekili Tansel Barış ile partisinin Uşak İl Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette gazetecilere yaptığı açıklamada, CHP'nin iktidar yürüyüşünü sürdürdüğünü, yeniden yapılanarak, her kesime hitap eden politikalar ürettiğini savunan Canalioğlu, şu görüşleri dile getirdi:

“Sekiz yıllık AKP iktidarı insanları zor duruma soktu. Sadece Uşak'taki pancar üreticilerine baktığınız zaman, bunu daha iyi anlayabilirsiniz. Pancarda ve tütündeki kotalar üreticiyi bitirdi. Bütün bunlar yetmiyormuş gibi bir de ithal hayvanla köylü iyice çökertildi. CHP bu yanlış politikaları düzeltecek. İnsanların hak ettiklerini almasını sağlayacak. CHP halkın iktidarı olacak.”

Canalioğlu, gazetecilerin CHP Genel Başkan Yardımcısı Süheyl Batum'un tartışma yaratan sözlerine ilişkin sorularını yanıtsız bıraktı. Canalioğlu, HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş'un, Uşak'taki toplantıda söylediği, “Allah herkese CHP gibi bir muhalefet versin. CHP, Ak Parti'nin değirmenine su taşıyor” sözlerine ilişkin ise şunları söyledi:“CHP ana muhalefet partisidir. Bizim hükümete destek verdiğimizi düşünmek doğru değil. Bu kişinin kendi düşüncesidir. Bunlar CHP'yi yıpratmak için ortaya atılan söylemlerdir. Halka yürüyen CHP, bu tip söylemlere itibar etmeden tek başına iktidar olacak.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri