Çatalca her zaman hazır !

Çatalca Cumhuriyet Meydanında ilçe halkı ile buluşan CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın'dan önce seçim otobüsünün üstünden karşılama konuşması yapan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara " Çatalca benim 6 yılım ve 6 seçimdir hep doğru kararı

Çatalca ziyaretinde önce Cumhuriyet Meydanında bulunan CHP Stantında vatandaşlar ile buluşan Karayalçın seçim otobüsünden vatandaşa seslendi. Karayalçın'dan önce seçim otobüsünün üstüne çıkartılan İstanbul 3. Bölge CHP Milletvekili Adayları halkı selamlarken Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara yaptığı konuşma ile meydanda bulunanlardan büyük alkış aldı.

 

Karayalçın ise bölgelerde yaptığı konuşmaları tekrar ederken Çatalca ile ilgili ise " Ben Çatalca'ya güveniyorum, Çatalca CHP'nin kalelerinden birisidir" diyerek CHP'nin de bu dönem iktidar olacağını ifade etti.

 

Karayalçın CHP'nin Türkiye'deki tüm partilere nazaran projeleri olan tek parti olduğunu söyleyerek " Hiç bir tanesi benim projem şudur diyemiyor. Ülkenin geleceği için projeler ile halkın karşısına çıkan tek parti biziz. İktidara yürüyoruz, Anadolunun Kemal'ini Başbakan yapacağız" dedi.

 

CHP İl Başkanı Karayalçın Belediye Başkanı Cem Kara ve beraberindeki heyetle meydanda yaptığı konuşmanın ardından Ulusal Egemenlik Parkını ziyeret etti ve burada da partililer ile değerlendirmelerde bulundu.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri