CHP Avcılar son virajda

CHP İstanbul'un henüz belirlenmeyen adaylarının 09 Şubat 2014 Pazar günü açıklanması bekleniyor. Aday ismi açıklanmayan ilçeler arasında bulunan Avcılar'da Handan Toprak ve Erhan Bozan isimleri üzerinde durulduğu elimize ulaşan bilgiler arasında.

Mustafa Değirmenci'ye alternatif arayışında olan CHP Genel Merkezi'nin Handan Toprak ve Erhan Bozan isimleri üzerinde yoğunlaştığı, mevcut belediye başkanı Mustafa Değirmenci'nin 30 Mart'ta CHP adına yarışmasının zora girdiği öğrenildi

 CHP Genel Merkezi İstanbul ilçe adaylarını belirlemek için çok yoğun bir çalışmaya girdi ve CHP kulislerinde aday olacak isimler netleşmeye başladı. Özellikle CHP Genel Merkezinde ve Ankara kulislerinde konuşulan iki isim CHP gündeminde ön sıralarda yer almaya başladı.CHP kulislerinde konuşulan bu iki isim CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Dr.Handan Toprak ve Erhan Bozan.

CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Dr.Handan Toprak ile Erhan Bozan isimlerinin CHP İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül'e de artı sağlayacak isimler olarak CHP'de konuşulmaya başlandı.

Görüşlerini aldığımız CHP Avcılar Belediye Başkan Aday Adayı Dr Handan Toprak, 'Genel Merkezimizin  start talimatını vermesini bekliyoruz' dedi. Dr.Toprak, 'CHP'nin Avcılar'daki mevcut oy oranını % 40'dan %'60'a çıkartacağız. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu Avcılar seçmeni ile bir araya getirmek için şimdiden Adaymış gibi sahada hiç durmadan çalışıyoruz' dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri