CHP AVCILAR’DAN GÖRKEMLİ GECE

CHP Avcılar ilçe Başkanlığının Geleneksel Dayanışma Gecesinde coşku, barış ve umut mesajları verildi.

CHP Avcılar ilçe Örgütünün Geleneksel dayanışma yemeği Avcılar Ezo restauran’ta yapıldı. CHP il başkanı Oğuz Kaan Salıcı Avcılar CHP’nin Kalesidir. Bir iki dönem daha bu kale düşmesin” demesi üzerine kürsüye çıkan İstanbul 3. Bölge Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, “Avcılar ilelebet düşmeyecektir” sözleri büyük alkış topladı.  Ezo Restaurant'dakı Geceye Katılanları ilçe Başkanı Bayram acar Ve Yönetim Kurulu üyeleri Kapıda karşıladı.

Geceye İstanbul il Başkanı Oğuz Kaan salıcı, İstanbul 3. Bölge Milletvekilleri Ferit Mevlüt Aslanoğlu, Müslim Sarı, Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, CHP ilçe Yönetimi, İl Genel Avcılar Belediye Meclis üyeleri Avcılar Mahalle Muhtarları,  Şöferler Odası Başkanı Kemal Türk, CHP Esenyurt İlçe Başkanı Kemal Deniz Bozkurt,  Avcılar Genç İş Adamları Derneğı Başkanı Mustafa Bozkurt, Başkan Vekili Erkan Dinçtürk v e Yönetim Kurulu Üyelerı, Sivil Toplum Kuruluşları katıldı…

Bayram Acar Avcılar düşmeyen kaledir

CHP Avcılar ilçe başkanı Bayram Acar gecede yaptığı konuşmada davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederek” Bugün bu Dayanışma Gecemize katılarak  bizlere güç verdiniz. Bizde sizin gücünüzle birlikte Avcıları düşmeyen kale Yapacağız.  Sosyal Demokratların Cumhuriyet Halk Partisi Devrimcilerin Düşmeyen Kalesi Yapacağız Bu Gücü Sizlerden Alıyoruz.  O Gücü Yapacağımız ekibi sahneye Davet ediyorum. İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz Kadın Kollarımız Gençlik Kollarımız Başkanımızı Sahneye Almak İstiyorum. CHP Avcılar ilçe Yönetimi olarak seçimlere hazırız. Örgütümüz sizden aldığı Destekle Avcıları Yine Parlayan Yıldız Yapacağız 39 ilçemizde il Başkanlığımızın Desteği ile Çeleklerimizi Koyacağız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Çelenk Koymayı Yasakladılar Çeleklerinizi İllegal Koyuyoruz ama Koyaçağiz Bizlerde  Atatürk Parkına Çelek Koyacağız Herkesi olara Davet ediyorum” dedi.

Evlere girin, ziyaret edin

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, Arkadaşlarımızla Avcılarda Böyle Güzel Dayanışma Gecesinde Bundan 1 Yıl önce Farklı Yerlerde olan bu Gün aynı Salonda olduğumuz dostlarımı görmekten büyük mutluluk duyuyorum Yapmamız Gereken Şey Birbirimizle dayanışma içinde olmaktır. Ülkemiz sıkıntılar içindedir arkadaşlar on Yıl önce aklınıza Çelenk Koyma için Kavga etmek Zorunda olmak aklınızdan Gelimiydi arkadaşlar Son 30 Ağustosta Çelenk Koymak için kavga ettik 29 Ekimde Cumhuriyet Bayramı var Cumhuriyet Bayramı ile ilgili ilçelerimize Dedik ki Baş vuruda Bulunun izin istemeyin Sadece Bilgi verin biz Çelek koyacağız Diye Bakalım Ne Cevap Verecekler Diye Gelen cevap Bütün Kaymakamlıklardan Protokol Kuralları Gereği Talebimize izin verilmemiştir Yada Koyamazsınız Cevap Vermiştir Türkiye Cumhuriyetin'de 29 Ekin Törenlerinde Atatük Anıtına CHP’lilerin çelek koyması Yasak Avcılar ilçemiz CHP’nin Her Zaman Kalesidir Böylede Kalacaktır Avcılar ilçe Örgütümüzün Çalışmaları Yakın Takip ediyoruz” dedi. CHP ülkenin sigortası’dır Sizlerden Bir isteğim var Her Biriniz Günde Komşularınızı, mahalle sakinlerini onların halini hatırını sorun Halktan Kopmayın Halkın ihtiyaçlarına cevap verin. Artık sahaya inin” dedi.

Türkiye Suriye ile savaşmayacak

Salıcı, Türkiye’nin CHP var oldukça Suriye ile savaşa girmeyeceğini belirterek, “Bizim yürüyüşlerde güzel bir slogan ortaya çıktı. Kadınlarımız  “Tayyip Bilal’i savaşa gönder” diye. Evet Tayyip oğlunu savaşa göndersin, biz de savaşa arkasından gidelim” şeklinde konuştu.

Aslanoğlu: Avcılar bizimdir bizim kalacak

CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ise Partililerin birbirlerini sevmesi gerektiğini CHP’den sevgi tomurcuklarının yeniden atılması gerektiğini belirterek, “Başarı için ilk önce birbirimizi sevip saygı duyacağız. Avcılar CHP’nin kalesidir. Bu kale bizler yaşadıkça ilelebet düşmeyecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” sözleri salonda büyük alkış aldı.

Dirimizi beğenmediler ki ölümüzü beğensinler

 Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci  Şartların ne olursa olsun her zaman bir arada durmayı Becerebilen insanlarız diyerek başladığını konuşmasında Partilileri geceden dolayı kutladı. Değirmenci gecede güzel bir şiir okuyarak bir yerlere yine mesaj gönderdi.

Sitem dolu şiir: “Üzülüyorsun Tatma Diyorlar, Kızıyorsun Değmez Diyorlar Boş ver Diyorsun Kamsız Diyorlar Konuşuyorsun Muhatap olma Diyorlar Çekip Gidiyorsun Mücadele et diyorlar Alttan alıyorsun Tepene çıkartın diyorlar. Bağırıyorsun Sakın ol Diyorlar. Aklı Başında Davranıyorsun Bu Kadar uslu olunmaz ki diyorlar Ölünce Ne Diyecekler acaba Muhtemelen Ölüm sana yakışmadı. Eeee Normal Tabi Dirimizi Beğenmezler ki Ölümüzü Beğensinler” İşte bu şiir salonda büyük alkış aldı.

Gece Türk Halk Müziği sanatçısı Arzu’nun söylediği türkülerle devam ederken CHP’liler halay çekerek eğlendi.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri