CHP BAŞAKŞEHİR’DE YEREL SEÇİM STARTINI VERDİ

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Özgür Karabat 2.Olağan ilçe kongresinde yeniden seçilmesinin ardından hızla mahalle birimlerini revize edip yerel seçim çalışmalarının startını verdi.

 

Toplantıya site sakinlerinden katılım yoğundu. Site hanımlarının el emekleriyle hazırladıkları ikramlar ve sıcak çayların eşliğinde bahçede aile ortamı havasında geçen toplantı mahalle birimlerince düzenlendi. Havanın serin olmasına karşın katılımcılar ve misafirler toplantıyı sonuna dek takip ettiler.

CHP Grup Başkan Vekili Bektaş Ulusan ve Belediye Meclis Üyesi Ayhan Geygel  belediye çalışmaları hakkında bilgi verdiler. İlçe Başkanı Özgür Karabat Başakşehir Belediyesinin bugüne dek vatandaşa verdiği sözleri yerine getirmediğini, Boğazköy’de ve daha birçok yerde halkın bilgisi dışında kurulan baz istasyonlarının kaldırılmasının vatandaşlarca istenmesine rağmen kaldırılmadığını, alınan yüklü emlak vergilerine ve Bahçeşehir Ispartakule ‘ye yapılan benzin istasyonu arazisinden elde edilen gelire rağmen herhangi bir yatırımın yapılmadığını söyledi. Özgür Karabat vatandaşlardan kendisine gelen şikayetlerden bahsetti. “TEM otoyollarının ücretlendirilmesi ve gişelerin kaldırılmaması vatandaşımızı mağdur ediyor. Belediye çöp toplamak dışında herhangi bir hizmet vermiyor. Bahçeşehir ve Boğazköy sakinleri belediye tarafından Şelale Caddesinde hizmete açılan Spor Komleksinin ücretsiz olması gerektiğini fakat özel spor kompleksleriyle paralel fiyatlara sahip olduğunu ve bu nedenle vatandaşlarımız bu hizmetten yararlanamadığını ifade etti. Biz CHP olarak Türkiye’nin neresinden gelmiş olursa olsun hemşericilik ve ya menfaat gözetmeksizin insanca yaşam olanaklarının sağlanmasını ve halkımıza sunulmasını istiyoruz”. dedi.

 

 

CHP BAŞAKŞEHİR GENÇLİK KOLU PİKNİKTE BULUŞTU

20 Mayıs ta yapılan ilçe gençlik kongresinin ardından CHP Başakşehir Gençlik kolu yeni yönetim kurulunun düzenlediği piknikte gençler örgütle kaynaşma fırsatını buldular. İlçe başkan yardımcısı Emine Akkaya ‘nın bağlama ve türküleri eşliğinde halaylar çekildi türküler söylendi.

 

CHP BAŞAKŞEHİR BAHÇEŞEHİR ÖRGÜTÜ MUSTAFA BALBAY DURUŞMASINA KATILDI

CHP Bahçeşehir örgütü 29 Mayıs Salı günü tutuklu Mv. Mustafa Balbay ve diğer tutuklu aydınların duruşmasına moral desteği vermek için katıldılar. Duruşma aralarında mesafeli de olsa kurulmaya çalışılan sohbetler hem hüzün hem de sevinç yaşattı. İzleyicilerin yaratmış olduğu motivasyon tutuklu aydınlara umut oldu. Tutuklular için kurulan destek çadırlarına yapılan ziyaret memnuniyet yarattı. Örgüt önemli bir görevi ifa etmenin gurur ve huzuruyla dönüş yoluna geçerken aydınların özgürlüklerine kavuşacakları güne kadar sürekli destek ziyaretlerini tekrarlayacaklarını dile getirdiler.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri