“CHP bayrağı’nın olduğu her yerde gençliğin ilgisi var”

Ramazan etkinlik alanı yanında yer alan CHP Karavanı’nın olduğu noktada her akşam gençlerle buluşan CHP Beylikdüzü Gençlik Kolları, bir yandan da partiye genç üyeler kazandırıyor.

CHP Beylikdüzü Gençlik Kolları, CHP Karavanı yanına konumlandırdıkları “Gençlik Çadırı”nda her akşam Beylikdüzü gençleriyle bir araya gelerek gecenin sonuna kadar sohbetler yapıyor.

Gençlik Çadırı’na gelen gençlerin çoğunluğunun partiye yeni katılan gençler olduğunu ifade eden CHP Beylikdüzü Gençlik Kolları Mesut Çelik, “Gençlerle bir araya gelerek hem ülke gündemi hem de Beylikdüzü gündemi üzerine fikir alışverişinde bulunuyoruz. Beylikdüzü’nde duyarlı bir gençlik var. İlçede gençlere dönük projeler üretilmemesini büyük bir eksiklik olarak görüyorlar” diye konuştu.

Gençlik Çadırı’nın normal arkadaşlık ortamlarından farklı olduğunu ifade eden CHP’li gençler, “Buraya gelen gençler her şeyden önce toplumdaki yerinin farkına varıyor. Burada bir fikir mücadelesi var. Birçok genç olayları dışardan gözlemleme yeteneğini elde ediyor” şeklinde konuştu. Gençlik Çadırı’na gelen gençleri dışında aileleriyle de tanışarak parti çalışmalarını tanıttıklarını dile getiren CHP’li gençler,  “Her akşam aktif bize destek olmak isteyen gençler oluyor. Çok fazla gençle karşılaşıyoruz. Beylikdüzü’ndeCHP Bayrağı’nın olduğu her yerde gençliğin ilgisi var” dedi.

Beylikdüzü’nde vakit geçirebilecekleri sosyal alan eksikliğinde dert yanan yeni genç üyeler ise, “Sitemizin içerisinde mutluyuz, ama dışarıya çıktığımızda zaman geçirebileceğimiz hiçbir alan” yok şeklinde eleştirilerde bulundu.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri