CHP BEYLİKDÜZÜ’NE YENİ ÜYELER GELDİ

CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü’ne toplu üye katılımının gerçekleştiği törende, yeni üyelere parti rozetlerini CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu taktı.

CHP politikalarını Beylikdüzü halkına anlatmak ve sorunlarını dinlemek amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü, bir yandan gerçekleştirdiği toplu üye katılımları ile de büyümeye devam ediyor.

Katılımcı demokrasiyi yaşatalım

CHP Beylikdüzü Barış Mahallesi Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen toplu üye katılımı töreninde, demokrasinin temel unsurunun katılımcılık olduğunu ifade eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Demokrasiye inanıyorsak katılımdan korkmamalıyız. Daha kaliteli günler için katılımcı demokrasiyi yaşatmalıyız. Umuyorum her vatandaşımız bizim üyemiz olur” diye konuştu.

 

 Yoğun üye katılımının olduğu törende, “Bizim için bugün üye olan üyemizle, 40 yıl önce üye olmuş üyemiz arasında hiçbir fark yok. Hepsi aynı yürekle aramızdalar” diyen CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Ev ev gezerek partimize üye kazandıran arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Yeni üye katılımı törenine, CHP Beylikdüzü Meclis üyeleri Mülayim Demirtaş, Ömer Şatır, yönetim kurulu üyeleri ve Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çelik de katıldı.

 

 

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri