CHP Çatalca’da yeni yönetim mazbatayı aldı

Geçtiğimiz cumartesi günü yapılan genel kurulda CHP Çatalca ilçe başkanlığına seçilen Naci Özcan ve yönetim kurulu dün Çatalca CHP ilçe teşkilatında yapılan törenle mazbatayı eski Başkan Süleyman Kolcuoğlu’ndan aldı.

CHP Çatalca’da devir teslim yapıldı. Delegelerin ve üyelerin katıldığı devir teslim töreninde, eski İlçe başkanı Süleyman Kolcuoğlu’na yapılan hizmetlerinden dolayı yeni başkanı Naci Özcan tarafından plaket verildi.

Kolcuoğlu başarı diledi

CHP Çatalca ilçe teşkilatının eski başkanı  Süleyman Kolcuoğlu devir teslim töreninde yaptığı konuşmada yeni seçilen yönetim kuruluna başarılar diledi. Yapılan demokratik seçimden galip gelen tarafın yine CHP’nin olduğunu vurgulayan Kolcuoğlu, bundan sonraki çalışmalarda Naci Özcan ve yönetim kurulunun yanlarında olduğunu belirterek, partide yeni yeni isimlerin olması gerektiğini savundu ve genel kuruldan CHP’nin kazançlı çıktığını sözlerine ekledi.

Özcan: Parti içi düşmanlık yok

CHP’nin parti içinde birbirine kesinlikle düşman olamayacağını belirten Çatalca CHP’nin yeni başkanı Naci Özcan devraldıkları bu bayrağı daha da ileri taşımak istediklerini söyleyerek parti içinde bir düşmanlığın olmadığını söyledi. Özcan “ Parti içinde kesinlikle düşmanlık olmadı ve olamazda, bizim hedeflerimiz var. Bu tür düşmanlıklarla kaybedecek zamanımız olmaz. Bizler bayrağı devraldık bu bir yarıştır daha iyi bir yere getirmek için çalışacağız. Bu konurda bizlere güvenen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Kolcuoğlu’na plaket

Yapılan Devir teslim töreninde Çatalca CHP ilçesinin eski Başkanı Süleyman Kolcuoğlu’nun bu zamana kadar yaptığı hizmetlerin karşılığında yeni ilçe Başkanı Naci Özcan yönetim kurulu olarak kendisine bir plaket verdi.

Başkan Naci Özcan

Asil Üyeler

1-Abdül Aziz Aktay

2-Abdullah Aslan

3-Gizem Damla Bozdemir

4-Yavuz Doğruel

5-Özer Erbil

6-Halil Muharrem Gök

 

7-Perin Kamacı

8-Birçe Kolcuoğlu

9-Mesut Oral

10-Yücel Özgören

11-Kumriye Sarıkaya

12-Belgin Tezer

13-Levent Ulusoy

14-Selçuk Yıldız

 

 Yedek Üyeler

1-Seçkin Çilekçi

2-İlker Akbaş

3-İlker Doğruel

4-Sadık Doğancı

5-Tahir İrkin

6-Gökberk Öder

7-Özlem Yazıcı

8-İlkay Kocauşu

9-Burcu Kaya

10-Müjgan Beyazoğlu

11-Gürcan Ak

12-Hüsmen Çelik

13-Burhan Çiçek

14-Hülya Ergin

  İl Delegeleri

1-Naci Özcan

2-Taşkan Uysal

3-Cem Kara

4-Songül Çuhadar

5-Aysel Aksu

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri