CHP Çatalca’dan şölen gibi gece!

Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen dayanışma ve tanışma yemeğine katılım yoğundu.
30 Kasım 2013 Cumartesi akşamı, Kumburgaz Artemis Otel’de gerçekleşen yemeye katılan 3 aday adayı ve taraftarları adeta şov yaptılar.
İlknur Kaplan’ın başarılı sunumuyla gerçekleşen gecede Ali Altay’da sahne aldı. Gecede bir konuşma yaparak ‘AKP’den ve gücünden korkmuyoruz’ diyen CHP Çatalca İlçe Başkanı Abdullah Aslan CHP’nin iktidarının artık kaçınılmaz olduğunu söyledi.
Daha sonra sırasıyla kürsüye çıkan CHP Çatalca Belediye Başkan Aday Adayları alkışlar eşliğinde ilçede 2014’de yeniden iktidar mesajları verdiler.

CEM KARA: BIRAKIN İSİMLERİ!
Çatalca Belediye Başkanı ve bir kez daha başkan aday adaylığı başvurusunda bulunan Cem Kara kısa konuşmasında Çatalcalıların isimler üzerinde durmaktan vazgeçerek artık kendileri olması gerektiğini vurguladı. Tek tek ilçenin tüm mahallelerini isimleri ile selamlayan Cem Kara 2009 seçimlerinde verdiği sözlerin başında gelen imar sorununu çözdüğü için mutlu ve gururlu olduğunu ifade etti.

AYHAN OTLATICI: KAZANMALIYIZ
Önceki gün Silivri Belediye Başkan Yardımcılığından istifa ederek artık siyaset sahnesinde daha aktif olması beklenen CHP Çatalca Belediye Başkan Aday Adayı Ayhan Otlatıcı da yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajları vererek Çatalca’da bir kez daha yerel iktidarı CHP’nin kazanması gerektiğini, CHP’nin İstanbul’u da alması gerektiğini ve bu anlamda el birliği ile her parti mensubunun özerine çok önemli görevler düştüğünü mesajlarını verdi.

ENGİN AKMAN: İSİMLER ÖNEMLİ!
Salona adeta ünlü bir sanatçı gibi girerek şov yapan CHP Çatalca Belediye Başkan Aday Adayı Engin Akman ise konuşmasında ‘İsimleri neden boş verelim. Bizim için bütün isimler değerlidir. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ilçe başkanımız değerlidir. Partimize gönül vermiş, emek vermiş bütün isimler değerlidir. CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu daha değerlidir ’ Diye konuştu.

YOĞUN KATILIM VARDI
Geceye; CHP PM üyesi İbrahim Yener, CHP İstanbul İl Disiplin Kurulu Başkanı Müslim Eriş, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcıları Taşkan Uysal, Ali Ulvi Gökbulak, eski belediye başkanı Fırat Aykut, eski ilçe başkanları Naci Özcan, Kasım Kolcuoğlu, il genel meclis üyesi Süleyman Bozdemir ve yaklaşık 750 partili katıldı.
HABERDAR - ÇATALCA



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri