CHP Gençlik Kolları’ndan Birlik Mesajı

Albatros Restoran’da düzenlenen akşam yemeğinde Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ile buluşan CHP Gençlik Kolları temsilcileri ve yönetimi “Çalışmaya hazırız.” dedi.

Gençlik Kolları Tam Kadro

Başkan Akgün’ün düzenlediği dayanışma toplantısı ve akşam yemeğine, CHP Gençlik Kolları Yönetim Kurulu tam kadro olarak katıldı. Büyükçekmece’nin eşsiz manzarası eşliğinde gençlerin önerilerini dinleyen Akgün, yapımı devam eden ve gelecek dönem için planlanan projelerden de bahsetti. Yemeğe, Tanıtım Propaganda ve Yayın İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Recep Karakoç ve CHP Büyükçekmece Gençlik Kolları Başkanı Murat Güzel de katıldı.

"Çalışmaya Hazırız"

Gençlik Kolları Başkanı Güzel, “CHP Gençlik Kolları olarak her geçen gün daha fazla büyüyoruz. Her gün sayımız artmaya devam ediyor. İlçemizdeki gençlerle her zaman yakın temasta olarak Büyükçekmece’nin nabzını tutuyoruz. Partimiz için her zaman çalışmaya hazırız.” dedi. Gençlerle birlikte aynı yolda yürümenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Başkan Akgün ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Cumhuriyete Sahip Çıkmalıyız"

“Siyasete ilk başladığım dönemde CHP Gençlik Kolları’nda görev yaptım. Gençliğin de verdiği enerjiyle çok sayıda organizasyona imza atmıştım. Gençlik Kollarının partimizde her zaman farklı bir önemi ve değeri olmuştur. Bu sorumluluğun farkında olup Türkiye’nin aydınlık geleceği için üzerinize düşen görevleri titizlikle yerine getirmenizi istiyorum. Bizler CHP temsilcileri olarak Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyete her zaman sahip çıkmalıyız.”

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri