CHP, KADIN KOLLARI ALANLARDA

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan yerel seçim çalışmaları kapsamında görevlendirildiği illerde ve ülke genelinde kadın adayların bulunduğu bölgelerde çalışmalarına devam ediyor. Dokuzcan ilk etapta kadın adayların olduğu Sivas, Tokat, Amasya

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan yerel seçim çalışmaları kapsamında görevlendirildiği illerde ve ülke genelinde kadın adayların bulunduğu bölgelerde çalışmalarına devam ediyor. Dokuzcan ilk etapta  kadın adayların olduğu Sivas, Tokat, Amasya, İstanbul ve Ankara da çalışmalarını tamamlayarak; Konya, Aksaray ve ilçelerinde de çalışmalarını sürdürdü.

Konya Seçim Koordinasyon Merkezinde yapılan toplantının ardından; Derbent ilçesine geçerek Yassıören köyü,çifliközü beldesinde ev toplantıları  ve ziyaretler de bulundular.

Konya'dan Aksaray'a gecen Dokuzcan ve KK/MYK Üyeleri Aksaray İl Başkanlığın da değerlendireme toplantısı düzenleyerek seçim çalışmalarıyla ilgili bilgi aldılar.

Konya’daki kadın belediye başkan adayı Ayşe Kadıoğlu'nun çalışmalarına destek amacıyla Bozkır ilçesinde bulunan Dokuzcan; 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü için sırasıyla Karaman, Mersin Gülnar,  Adana Karaisalı, Osmaniye Bahçe’de  kadın adaylar, il ve  ilçe örgütlerinin düzenlediği programlara katıldılar.

Bolu, Sakarya, Diyarbakır, Batman, Şanlıurfa illerinde kadın adaylarla esnaf, pazaryeri  ziyaretleri ev ziyaretleri  ile  adaylara destek  çalışmalarına  aralıksız dur durak vermeden, yorulmadan, umudu örgütlemeye devam ediyorlar.

19-20-21 Mart ta Denizli, Afyonkarahisar, Isparta illerinde kadın adaylarla yapılacak çalışmaların ardından,  22 Mart İzmir ve Aydın Mitingine katılacaklar.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri