CHP kurultaya hazır

Başkent CHP'nin Cumartesi günü yapılacak olağanüstü kurultayına hazırlanıyor. CHP, kurultay için kenti çevreleyen tüm bulvarları afişler ve bayraklarla donattı.
Başkent CHP'nin Cumartesi günü yapılacak olağanüstü kurultayına hazırlanıyor. CHP, kurultay için kenti çevreleyen tüm bulvarları afişler ve bayraklarla donattı.
Kurultayın yapılacağı Ankara Garı'nın karşısında yer alan Arena Spor Salonu'nda;

Umudun Adı Kemal,
Yandaşa Değil Yurttaşa Hizmete Geliyoruz,
Dürüst Lider Temiz Siyaset CHP Geliyor İktidara Güvenle Bak Yarınlara sloganlarının yer aldığı afişler asıldı.

 

Kurultay, 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası için inşa edilen ve  Arena olarak da anılan Ankara Spor Salonu’nda yapılacak.

12 bin kişilik salonun dışında da yurtiçinden çok sayıda partilinin yer alması bekleniyor.

 

Salonun zemininde Kurultay Divanı ile gazeteciler yer alacak. Gazeteciler için zeminin yanı sıra basın girişindeki asma katta ayrı bir çalışma alanı hazırlandı.

 

Kurultay divanı ve kürsü yüksek bir platformda yer alacak. Platformun iki yanına iki adet büyük ekran yerleştirilecek. Delegeler ve partililer tribünlere; yabancı misyon şefleri ve onur konukları salondaki localara oturtulacak.

 

KİMLER DAVETLİ

 

Kurultay için siyasi parti liderlerine ve yöneticilerine, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve yabancı misyonlara davetiyeler gönderildi.

Aralarında Yaşar Kemal, Orhan Pamuk, Sezen Aksu, Fazıl Say, Ara Güler, Barış Pirhasan, Derviş Zaim, Fikret Otyam gibi isimlerin de bulunduğu çok sayıda sanatçı da kurultaya davet edildi.

 

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ile Fener Patriği Bartholomeos, Türkiye Ermenileri Patrik Vekili Ateşyan, Hahambaşı Haleva ile Süryani metropolitlerine de davetiye gönderildi.

 CHP Genel Merkezi Kurultay için bayraklarla süslenirken binaya Kılıçdaroğlu'nun büyük bir fotoğrafıyla birlikte üzerinde “Az kaldı şafak sökecek, halk iktidara gelecek”, “Artık yeter, bu düzen değişecek. Halk iktidara gelecek” sloganlarının yer aldığı afişler asıldı.

 

 


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri