CHP Silivri'nin hedefi İstanbul'u kazanmak

CHP Silivri İlçe Örgütü, geçtiğimiz akşam tam kadro seçim çalışmalarına start verdi. İlçe binasında gerçekleştirilen toplantının ana gündem maddesini yerel seçimlere gidilen süreçte izlenecek yol haritası oluştururken, mesaj açık ve net oldu; “Silivri’de

CHP Silivri İlçe Örgütü, geçtiğimiz akşam parti binasında gerçekleştirdiği tam kadro toplantıyla birlikte yaklaşmakta olan 2014 yerel seçimleri öncesinde çalışmalarına hız verdi. Yapılacak çalışmaların masaya yatırıldığı toplantıdan çıkan mesaj da “Silivri’de yeniden CHP iktidarı” oldu. Toplantıya katılanlar Silivri’de CHP bayrağını gelecek dönemde de dalgalandıracaklarına olan inançlarını dile getirirken, İBB ve genel iktidarın da hedeflerinde olduğuna dikkat çektiler.
 CHP Silivri İlçe binasında gerçekleşen toplantıda CHP Silivri İlçe Başkanı Mümin Tuğlu, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivri Belediyesi Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri,  İlçe Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kolları tam kadro yer aldı.
İlk hedef Silivri’de yeniden zafer kazanmak
Yaklaşmakta olan 2014 yerel seçimleri öncesinde parti bünyesinde yapılacak örgütlenme çalışmalarının masaya yatırıldığı toplantıda, özellikle Silivri’de yeniden seçim zaferi kazanılması için yapılması gerekenler masaya yatırılırken, örgüt mensupları başarıyı yakalamak için kenetlendikleri mesajını verdiler.
Silivri yetmez, İBB de genel iktidar da…
 CHP Silivri İlçe binasında gerçekleşen toplantı da, mahalle mahalle, köy köy yapılacak çalışmalarla sadece Silivri de seçimin kazanılmasından öte, İBB ve Genel İktidarı da ele geçirmenin önemine değinilirken, birlik ve beraberliğin bu noktadaki önemine vurgu yapıldı. “Silivri yetmez, İBB’yi de genel İktidarı da ele geçireceğiz” söylemlerinin sıkça dile getirildiği toplantıdan çıkan ana tema da “Silivri’de CHP bayrağı dalgalanmaya devam edecek” oldu.  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri