CHP Üyesi olmak onurdur!..

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu imzalı yenilenen üyelik kartını ilçe başkan yardımcısı Ercan Çiftçi'den teslim alan Büyükçekmece’nin köklü ailelerinden Tayyan Eke; 'CHP’li olmaktan onur duyuyorum' dedi.

Çiftçi'ye çiçek ile teşekkür eden 1946 doğumlu Tayyan Eke Kılıçdaroğlu’nu çok sevdiğini ve taktir ettiğini belirterek onun imzası olan böyle bir kartı taşımaktan ise ayrıca onur duyuyorum, siyaset doğru adamların işi olmak zorundadır. Siyaset, halkını satmayan çıkarlarını savunan insanların görevi olmalıdır. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu ise böyle bir kişiliye sahip siyasetçidir dedi.

 

CHP’ye üye olmak ayrı bir görev gerektirir..

 

CHP’nin 813667314295 numaralı üyelik kartını Tayyan Eke’ne teslim eden CHP Büyükçekmece ilçe başkan yardımcısı Ercan Çiftçi ise 'Tayyan Eke’yi kutlayarak CHP halkın umudu olmaya başladı. Verdiğimiz imaj ve mücadele doğrudur, halk için, halkla beraber hareket ediyoruz. Biz halkımıza güveniyoruz. Partimize olan ilgi CHP’nin iktidara hazır olduğunun bir göstergesidir,

Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye olan ve olacak arkadaşlarımızı kutluyorum, CHP'ye üye olmak ayrı bir görev gerektirir' dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri