Chp’den “doğru hamle”

CHP tarafından ülke genelinde gerçekleştirilen “Parti Okulu” bünyesinde sosyal sorumluluk projesi kapsamında oluşturulan proje gruplarından ilki, Akören Mahallesi Ümit Aksun İlkokulu ve Ortaokulu’na bahçe satrancı kazandırdı.

CHP Genel Merkezi tarafından ülke genelinde başlatılan ve geçtiğimiz günlerde 7. Etabı gerçekleştirilen “Parti Okulu” meyvelerini vermeye başladı. Parti Okulu bünyesinde, sosyal sorumluluk projesi kapsamında kurulan, Proje Danışmanlığını Ünal Bellek, Sözcülüğünü Hüseyin Şahin’in yaptığı, Ercan İlhan, Nermin Araç, Hacer Gören, Arzu Yalçınkaya ve Cemile Paçalı’dan oluşan proje grubu, “Her Okula Bahçe Satrancı Projesi” kapsamında Akören Mahallesi Ümit Aksun İlkokulu ve Ortaokulu’nda öğrencileri satranç ile buluşturdu. Okul bahçesinde hayata geçirilen “Bahçe Satrancı”nın teslimi dün komisyon üyeleri ve Okul Müdürü Lemi Çelik’in katılımıyla gerçekleşti.

Hamleni doğru yap
“Hamleni Doğru yap” sloganıyla yola çıkan CHP’li proje grubu, öğretmenler ve Ümit Aksun İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Lemi Çelik, burada minik öğrencilerle ilk hamleyi yaptılar.

Çelik teşekkür etti
Parti Okulu proje grubu tarafından hayata geçirilen bahçe satrancı okul öğretmen ve öğrencileri tarafından coşkuyla karşılandı. Proje tesliminde konuşan Okul Müdürü Lemi Çelik, “Ben öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz adına gerçekleştirmiş olduğunuz projeden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri