CHP’li Çapan’dan MHP’li Özer’e ziyaret

Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan, MHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Halit Özer’i İlçe Merkezinde ziyaret ederek başarı dileğinde bulundu.

ÇAPAN: “KORKU İMPARATORLUĞUNU YIKACAĞIZ”

 

MHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Halit Özer ve MHP Esenyurt İlçe Başkanı Onur Gül’ü ziyaret eden Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan, başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye’de CHP’nin iktidar olacağını savundu. AKP’nin yarattığı korku imparatorluğunu yıkmak için çabaladıklarını ifade eden Çapan, “Türkiye’de bir korku imparatorluğu kurdular, “AKP size seçimi vermez, döverler, bilgisayarla oynarlar, onlardan seçimi alamazsınız” algısı yaratılar. Dövemezler bizi, kendimizi de dövdürmeyiz, bilgisayarla da oynatmayız. O algıyı değiştireceğiz ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yanında birçok ilçeyi CHP’ye kazandıracağız. Korku imparatorluğunu yıkacağız, göreceksiniz” dedi.

 

“TÜRKİYE’YE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

 

AKP iktidarının yıkılması için çok geniş bir cephe kurmak gerektiğini ifade eden Kurucu Başkan Dr. Çapan, sözlerine şöyle son verdi; “En geniş cepheyi kurmamız gerek. MHP’liydi, BDP’liydi, ANAP’lıydı hesabını yapmadan, Cumhuriyetle hesaplaşanlara hesap sormamız lazım. AKP’liler bizimle ilgili konuşmaya başlarken, “Bunların kökünde bereket yok” diyorlar. Kökümüz İstiklal savaşıdır, başka kökümüz mü var? İstiklal savaşına karşı çıkan AKP’den başka kimse var mı? Kökümüze de, geleceğimize de sahip çıkacağız, koruyacağız, kollayacağız.Bizim süreci normalleştirme derdimiz var. Eksik yada fazla; Cumhuriyeti doğru bulan herkesle beraber olmak istiyoruz. Yeni bir parti yapmaya gerek yok, çıkacağız sokağa, sahici yurttaşlar olarak Türkiye’ye sahip çıkacağız”

 

ÖZER: ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN…

 

Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr.Gürbüz Çapan’a nezaketinden dolayı teşekkür eden MHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Halit Özer ise, Türkiye’de yağma ve rant üzerine kirli ve çarpık bir düzenin kurulduğunu, halkın parasının belirli çevrelerin cebine aktarıldığını ileri sürerek, “Bu çarpık düzenden beslenmeyen, nemalanmayan her kesimin desteğini bekliyoruz, çocuklarımızın geleceği için verecekleri bu destek çok önemli” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri