CHP’li Gençler’den erken mesai!

Silivri Gençlik Kolları, hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte her gün farklı bir noktada, işbaşı yapmaya hazırlanan, servis bekleyen vatandaşlara simit ve meyve suyu dağıtımlarına başladı.

CHP Silivri İlçe Gençlik Kolları, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte mesaiye başlıyor. Hayata geçirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilk gün Gümüşyaka, ikinci gün Değirmenköy ve üçüncü gün de Büyükçavuşlu’da işine gitmekte olan, servis bekleyen vatandaşlara CHP’li gençler tarafından simit ve meyve suyu dağıtımı yapıldı. Proje bir ay süreyle Silivri’nin her noktasında uygulanacak.
PROJE BİR AY DEVAM EDECEK
Bir ay sürecek olan proje kapsamında her sabah ayrı bir noktada uygulama devam edecek ve gençler vatandaşlarla buluşmasını sürdürecek. Konuyla ilgili açıklamada bulunan CHP Silivri İlçe Gençlik Kolu Başkanı Anıl Onur, “ Biz CHP ve özellikle de geleceğin teminatı gençler olarak, her durumda halkımızla birlikte olmayı ve onların dertlerini, sıkıntılarını dinlemeyi, yaşadıkları zorlukları hissederek bir nebzede olsa yaralarına merhem olabilmeyi kendimize amaç edindik. CHP Silivri Gençlik Kolu olarak hayata geçirdiğimiz proje Silivri’nin her noktasında gerçekleşecek ve bir ay süreyle devam edecek. Elbette ki bundan sonra da farklı sosyal sorumluluk projeleriyle halkımızın yanında yer alacak, üzerimize düşen görevi ve sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirmeyi sürdüreceğiz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri