CHP’nin aday adayları çoğalıyor!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nce 2014 Yerel Seçimleri öncesi aday olmayı düşünenlerin aday adaylık başvurusu yapmak için tanıdığı süre 31 Temmuz günü doluyor. Belirlenen bu tarih öncesi bölgemiz ilçelerinde aday adayları başvurularını yapmayı s

İŞTE O ADAYLARDAN BAZILARI:

Değirmenci Silivri’ye yine talip!

Daha önce 3 dönem; 1989 – 1994 ve 1994 olmak üzere Silivri Belediye Başkanlığı görevinde bulunan, 2004 yılında Genç Parti adayı olarak seçimi kaybeden, 2009’da adaylığı Özcan Işıklara kaptıran Selami Değirmenci 2014 yılı yerel seçimlerinde Silivri Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaat ediyor.

31 Temmuz 2013 Çarşamba günü ilçe binasına giderek sessiz sedasız adaylık başvurusu yapacak olan Selami Değirmenci aradan geçen 10 yılda kendisine Silivri’nin ihtiyacı olduğunu düşündüğü için müracaat ettiğini ve aday olacağına inandığını kaydetti.

Büyükçekmece’ye CHP'den bayan aday adayı!

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) Mehtap Tazegül, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adaylığı için müracaat etti.

Adaylık başvurusu sonrası yapacağı basın açıklamasına tüm Büyükçekmecelileri de davet etti. CHP İstanbul il genel meclis üyesi de olan Mehtap Tazegül’ün; "Büyükçekmece  sahipsiz değildir'' sloganı altında çalışmalara başlayacağı belirtildi.

Mehtap Tazegül’ün basın açıklamasını yapacağı toplantı: 28 Temmuz 2013 Cumartesi, Saat: 13.00'da, Büyükçekmece Eser Premumi Otel’de gerçekleşecek…

İbrahim Mendeşağu da Aday Adayı oluyor...

Beykent Üniversitesi Kurucularından Mustafa melek, eski Beylikdüzü ilçe Başkanı Ekrem imamoğlu ve işadamı Seyfettin Başkanın ardından Beylikdüzü siyasetinin etkin isimlerinden Avukat ibrahim Mendeşağu da CHP’den Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adaylığına müracaat etti.

‘Beylükdüzü’nde değişimi başlatıyoruz’ sloganı ile yola çıkan Avukat ibrahim Mendeşağu, Aday Adaylığı Tanıtım Toplantısı’nı 27 Temmuz Cumartesi günü saat 14.00’da, ilçe merkezinde, parti üyeleriyle birlikte yapıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri