Çocuk, genç ve kadın için meclis kuruluyor

Büyükçekmece Belediyesi’nin Ekim Ayı Meclis Toplantısı’nın Birinci Birleşimi gerçekleşti. Üç gündem maddesinin görüşüldüğü mecliste ek gündem olarak çocuk, genç ve kadın meclisi kurulması oylamaya sunuldu.

Kaya Milenium İş Merkezi’ndeki Mardinliler Derneği Lokali’nde gerçekleştirilen Büyükçekmece Belediyesi Ekim ayı birinci birleşiminde çocuk, genç ve kadın meclisi kurulması ek gündem maddesi olarak Hukuk komisyonuna havale edilmesi oylamaya sunuldu. Bu madde oy birliğiyle kabul edildi.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün Fas’ta olması nedeniyle Başkanvekili Coşkun Kaynak’ın yönettiği Ekim ayı birinci birleşiminde şu gündem maddeleri de ilgili komisyonlara havale edildi;

2014 yılı performans programının karara bağlanması ve 2014 Mali Yılı Tahmini Bütçesi müzakere edilmesi için Plan Bütçe Komisyonu’na devredildi. 2014 Mali Yılı Gelir Tarifesi karara bağlanmak üzere Tarife Komisyonu’na, Zabıta Müdürlüğü personeline ödenecek maktu fazla çalışma ücretlerinin belirlenmesi maddesinin de Plan Bütçe Komisyonu’na havale edilmesine oy çokluğuyla karar verildi. Ekim Ayı Meclisi’nin İkinci Birleşimi’nin 10 Ekim Perşembe saat 14.00’da TÜYAP Fuar Merkezi’nde yapılmasına karar verildi.

Kaynak yönetti Üner izledi

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün yokluğunda Ekim ayı birinci oturumunu toplantıda bulunan Meclis Başkanvekili Bayram Ali Üner’in yönetmesi beklenirken, Coşkun Kaynak’ın yönetmesi bazı meclis üyeleri tarafından tepki çekti.

Gökhan TIRTIL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri