"Çok partili hayatın en önemli seçimi"

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman, Türkiye'nin bir yol ayrımında olduğunu belirterek, 12 Haziran'da yapılacak seçimin, çok partili hayatın en önemli seçimi olduğunu savundu.

MHP Salihli İlçe Örgütünce düzenlenen ''Kulak Ver Türkiye, Ses Ver Manisa'' toplantısında konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmet Büyükataman, AKP hükümetini eleştirerek, Türkiye'nin bir yıkım ve tahribat yaşadığını, bu süreçte seçmenin önüne gelecek sandığın kilit önemde olduğunu söyledi.

Büyükataman, şöyle konuştu:
''Bu seçim, geleceği ve kaderimizi belirleyecek. Türkiye bir yol ayrımındadır. Bu seçim çok partili hayatın en önemli seçimi olacaktır. Bölücülük faaliyetleri AK Parti döneminde zirveye ulaşmıştır. Türk milletinin bünyesine nifak tohumları saçılmış, ayrışma düğmesine basılmıştır. Hayatın her alanı Ak Parti vurgunu yemiştir. Toplumun her kesimi bundan payını almıştır. AK Parti, bir dönem daha tek başına iktidarı üstlenmesi halinde başta anayasa değişikliği olmak üzere ülkenin idari yapısında bir değişikliğe gideceğini açıkça söylemektedir. Başkanlık sistemini her zaman dile getirdiği gibi yurt dışı gezisinde de dile getirmiştir.''

MHP Genel Başkan Yardımcısı Büyükataman, toplantı sonrası Salihli Ticaret ve Sanayi Odası, Salihli Türk Ocakları ve Türk Eğitim Sen İlçe Şubesini ziyaret etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri