'Çözüm için dert ortağıyız'

Beylikdüzü’nde önümüzdeki yerel seçimlerde iktidarın CHP olacağını vurgulayan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, ilçe genelinde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

İlçe halkından gelen fikirler doğrultusunda yerel iktidara doğru hazırlık yaptıklarını ifade eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, esnaf ziyaretleriyle en büyük geri dönüşü vatandaştan aldıklarını belirtti, üretecekleri projeler içerisinde her vatandaşın kendi sorununun çözümünü bulacağını söyledi.
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibi, Barış Mahallesi’nde yer alan Academia Center ve çevresinde bulunan esnafa ziyarette bulundu. Ziyaretler esnasında, ilçe halkının ihtiyaçlarını karşılamak için civar ilçelere gitmeyi tercih ettiğini, ekonomik sıkıntı içerisinde olduklarını ifade eden esnaf, yerel yönetimin esnafın sorunlarına olan ilgisizliğinden dert yandı.
Beylikdüzü’nde esnafı kalkındıracak projeler gerçekleştireceklerini belirten İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ise, “Çözüm için sizlerin dert ortağıyız” diyerek, 2014’te vatandaşın evinin önünü düşünen projelere sahip, hazırlıklı bir iktidar olacaklarını söyledi. Esnaf ziyaretlerine, yönetim kurulu üyeleri, mahalle koordinatörü ve sorumluları da eşlik etti.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri