DELEGELİĞİ SAHTE ADAYLIĞI ORJİNAL!

Ömer Faruk Öztürk’te CHP Büyükçekmece İlçe Başkan adaylığını açıkladı. Ömer Faruk Öztürk’ün adı, seçilmelerine rağmen isimleri silinen delegelerin yerine sahte delege olarak eklenen isimler arasında ilk sırada geçiyor.
31 Mart 2012 Cumartesi (yarın) gerçekleşecek olan Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece ilçe kongresinde bir aday daha çıktı. Daha önce; Ali Ulvi Gökbulak ve  Dursun Tazegül ilçe başkan adayı olarak açıklama yapmışlardı. Nail Öztrük’ün de bir ara aday olduğu duyumları gelse de Nail Öztürk (Mimarsinan eski belediye başkanı) aday olduğuna dair bir açıklamada bulunmadı.

 

ADI 80 SAHDE DELEGE ARASINDA

 

Bilindiği gibi, Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece ilçe başkanlığında seçilenler yerine isimleri yazılan 80 sahde delege için itirazlar olmuş ve bu itiraz İlçe Seçim Kurulu Başkanı Mehmet Demirel, tarafından red edilmişti. Bugün (30 Mart 2012 Cuma) saat 15.00’da CHP B.Çekmece ilçe binasında bir basın toplantısı düzenleyerek ilçe başkanlığına aday olduğunu açıklayan, Ömer Faruk Öztürk de eklenen isimler arasında  yer almıştı. 19 Mayıs Mahallesi Delege Listelerinde; Fuat BAŞARAN, Murtaza ÇEBİ, Kadir ÇORUHLU ve Vedat TEKİN’in isimleri silinerek yerlerine; Ömer Faruk ÖZTÜRK, Osman SOLAR, Haluk BAYDAROL ve Ahmet ŞAHİN’in isimleri yazılmıştı.

 

DELEGELİKTEN İSTİFA ETTİM!

 

Basın toplantısında HABERDAR muhabirinin ‘seçilen delege yerine adınızın yazılmasını nasıl sindirdiniz’ sorusuna Ömer Faruk ÖZTÜRK şöyle cevap verdi: ‘Bu yapılanları çok yanlış buluyorum. Ben zaten dilekçe verdim. Delegelikten istifa ettim. Bir buçuk aydır ilçe başkan adaylığım için kulis yapıyordum.’ Dedi.

 

MENTEŞOĞLU İLİ SUÇLADI

 

Öte yandan CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından görevden alınan eski ilçe başkanı Kerim Menteşoğlu ise yaptığı açıklamada: ‘Ben seçilen isimleri ilçe seçim kuruluna verdim. Değişiklikleri il yöneticisi Yılmaz Yıldırım yaptı. İl başkanlığı Yıldırım’ı görevden alamadı bizi kurban seçtiler’ diye konuştu.

 

ÖZTRÜK KİMDİR?

 

Ömer Faruk Öztürk; 1953 Erzincan Kemaliye doğumlu, Atatürk Mahallesi’nde oturuyor, Bekar bir çocuk sahibi, Öztrük Gayrimenkul şirket sahibi. 

Basın açıklamasını izlemeye gelenler arasında geçtiğimiz gün CHP'ye katılan eski AK Parti B.Çekmece ilçe başkan yardımcısı Tarık Erdoğan'da vardı... 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri