DEMİRAL’A AK KADINLARDAN TAM DESTEK

AK Parti Genele Merkez tarafından AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı görevine atanan Dilek Demiral’a İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Koryürek ve Yönetim Kurulundan tam destek geldi.
 Atamasının ardından İlçe Teşkilatına gelen AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral’a tebrik etmek amacı ile toplanan AK Parti Silivri İlçe Kadın Kolları Yönetimi düzenledikleri tebrik toplantısında, Dilek Demiral’i tebrik ederek bayan bir ilçe başkanlarının kendilerine ayrı bir mutluluk verdiğini belirterek, “tam kadro yanınızdayız” diyerek başarı dilediler. 

39 İLÇEDE TEK BAYAN BAŞKAN

Silivri İlçe Kadın Kolları Yönetimi tarafından düzenlenen tebrik toplantısında söz alan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Dilek Demiral, Kadın Kolları Başkanı Elif Koryürek’e duygu ve düşüncelerinden dolayı teşekkür ederek, “İstanbul’un 39 ilçesinde ki teşkilatlarımız içerisinde tek bayan ilçe başkanı olduk. Silivri’de özellikle sizlerin desteği ile çok güzel hizmetlere imza atacağız. Silivri’de AK Parti’ye bayanlar seçim kazandıracak. Bundan sonraki kutlamamızı inşallah yerel seçimlerde ki zaferimizle yapacağız. Adayımızın da belli olması ile birlikte yapacağımız çalışmalarla 30 Mart sabahı kazanan AK Parti ile birlikte Silivri olacak. Kadın Kollarımızın bu güne kadar ki çalışmaları ve gayretleri takdire şayan. Hep birlikte el ele vererek partimizin bayrağını belediyemize dikeceğiz.” dedi.

KORYÜREK “ BU GÜN AYRI BİR GURUR VE MUTLULUK YAŞIYORUZ” 

AK Parti Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Elif Koryürek ise konuşmasında, “ Kadın Kolları olarak ilçe başkanımızın bayan olmasından çok büyük gurur ve onur duyduk. Dilek başkanımızın da her zaman yanında olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Başta Dilek Başkanımız olmak üzere yeni görevi,  partimize ve Silivri’mize hayırlı uğurlu olsun. Bu gün ayrı bir gurur ve mutluluk yaşıyoruz. Silivri’de bayan siyasetçilerin neler başarabileceğini herkese göstereceğiz.” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri