DERTOP ‘NASIL BİR BELEDİYE’ İSTEDİĞİNİ AÇIKLADI!

DSP Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dertop, adaylık açıklamasının ardından ilk kez basının karşısına çıktı.

DSP Silivri Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dertop, bugün düzenlediği toplantıyla adaylık açıklamasının ardından ilk kez basının karşısına çıktı.

Dertop burada yaptığı basın açıklamasında şunlara yer verdi:

Sevgili Silivrili Hemşerilerim,

 

       30 Mart’ta DSP’ye vereceğiniz her oy yerel yönetimde daha iyi, daha dürüst, daha şeffaf, daha eşitlikçi hizmetin, saygın ve güçlü bir yerel yönetimin güvencesi olacaktır.

        Seçim kampanyamıza şov mantığı ile girmiyoruz. İdare etmek için değil, halkla birlikte Silivri yi yönetmek için geliyoruz.

       Güncel durumu idare etmek için değil, 5 yıl,  10 yıl sonrasının Silivri’sini görmek, parasal kaynaklarını en etkili ve verimli kullanarak, açık bir yönetim anlayışı ile çözüm üretmek için geliyoruz.

       Yalnız eşi, dostu, akrabayı bir araya toplamak için değil, mevcut insan gücünü yurttaşlarımızın ihtiyaçlarına çözüm bulacak şekilde yönlendirmek, ağabeylik yapmak,  onlara iş heyecanı vererek, kendilerini aşmalarını sağlamak için geliyoruz.

       Gelin hep birlikte gönül gönüle verelim, Silivri kazansın.

       Özlemlerimiz bir olunca, güçlerimizi birleştirince aşamayacağımız güçlük yoktur. Gelin Silivri’miz için güç birliği yapalım.

 

    Nasıl Bir Belediye,

 

·         Bazı kişilerin değil, herkesin ve her kesimin belediyesi,

·         Kimsenin kayrılmadığı bir belediye, eşitlikçi bir belediye,

·         Dürüst yönetilen, hesap verebilen, demokratik yönetim anlayışının hakim olduğu, çalışkan güler yüzlü çalışanlarının hizmet verdiği bir belediye,

·         Becerikli, bilgili, güvenilir, çağdaş teknolojinin kullanıldığı, halkın yararını sonuna kadar savunan bir belediye

·         Yolsuzluk ve kayırmanın olmayacağı, yurttaşların ve kamunun denetimine sonuna kadar açık, hesap verebilir şeffaf bir belediye,

·         Birlik, barış ve kardeşlik anlayış ve düşüncesi ile yönetilen, insanca yaşanabilen bir kent oluşturacak bir belediye,

 

Silivri’mizi

·         Gençlerimizin, ana babalarımızın, emeklilerimizin, işçimizin, köylümüzün, engellilerimizin, yaşlılarımızın, sanayicimizin, esnaf ve sanatkârlarımızın Silivri’si yapmak için yola çıktık.

       Buradan fikirlerimi paylaşıyorum.

       Bir şeylerin değişmesi gerekiyor.

       Mevcut olandan memnun olsaydım, bende mevcut olanlara oy verecektim.

       Siz durumdan memnun musunuz?

      Bu seçimlere katılarak Anayasal hakkımı kullanıyorum. Anayasanın 67.’ci maddesine göre sahip olduğum, her Türk vatandaşının da sahip olduğu “Seçme, Seçilme ve Siyasi faaliyette bulunma hakkımı” kullanmakla sizlerin karşısına Silivri Belediye Başkan Adayı olarak çıkmış bulunuyorum.

       Hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım.

 

Silivri İçin Söyleyeceklerim Var.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri