Destan yazmaya geldim

CHp İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kendisi hakkındaki sözlerine, “Ben İstanbul'a Sayın Başbakan'ın partisinin yarattığı sorunları çözmeye, İstanbul'da halkımızla birlikte destan yazmaya geldim, korkmasınlar” şeklinde ce
Murat Karayalçın, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun önceki gün Konya’da kendisi hakkındaki eleştirilerine Twitter üzerinden cevap verdi. Karayalçın, “Atatürkçülerin, Cumhuriyetçilerin, Sosyal demokratların fıtratında din, dil, bölge, şehir ayrımı yoktur.

Hepsi birdir, eşittir. Bizim için bu ülkenin bütün şehirleri birdir ve biz her şehirde halkımıza hizmet etmek için görev alırız. Ülkeyi din, dil, bölge, etnisite, şehir olarak ayrıştıranların bize söyleyecekleri söz olamaz. Bize bakıp ancak ders alabilirler. Sayın Başbakan İstanbul'a çok iyi hizmet edeceğimizden ve 20 yıldır İstanbul'u içine soktukları krizlerden kurtaracağımızdan emin olabilir.

Ben İstanbul'a Sayın Başbakan'ın partisinin yarattığı sorunları çözmeye, İstanbul'da halkımızla birlikte destan yazmaya geldim. Korkmasınlar” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri