DP Lideri Zeybek Büyükçekmece’de

DP Lideri Zeybek Büyükçekmece’de

İlçe başkanlığının önünde halka hitap etti

 

Demokrat Parti genel başkanı Namık Kemal Zeybek İstanbul programında partisinin Büyükçekmece ilçe başkanlığını ziyaret ederek partililerine ve Büyükçekmecelilere konuştu.

Çiçek ve pankartla karşıladılar

Konvoy eşliğinde DP Genel Merkezinin seçim otobüsü ile Büyükçekmece ilçe başkanlığına gelen Genel Başkan Namık Kemal Zeybek’i İlçe Başkanı Maksude Özdoğan İlçe yöneticileri ve partililer “ilçemize hoş geldiniz” pankartı ve çiçeklerle karşıladılar. DP Liderinin Büyükçekmece ziyaretine DP Milletvekili adayları, DP İstanbul İl Başkanı ve İlçe Başkanları da eşlik etti.

AKP’ye sert eleştiri

Otobüsün üzerinden konuşan Zeybek seçim sürecini değerlendirdi. Partisinin seçim bildirgesi ile bilgilerde veren Zeybek İktidar partisi AKP’ye Başbakan Erdoğan’a sert sözlerle yüklendi.

Zeybek konuşmazında şunları söyledi. “AKP İktidarı Demokrat Partinin Ülkeye kazandırdığı yatırımları satarak bu günlere geldi. Her yatırımın ve refahın altında bu partinin emeği var. ABD’nin desteği ve görevlendirmesiyle iktidar olan Erdoğan bu ülkenin temel meselelerini çözememiştir. Ben kendisini defalarca uyardım dinlemedi. Sonunda bir kelime ettim ona da dava açtı 100 bin Tl. istiyor. Ben böyle sözler söylemezdim ama niye söyledim? Çünkü ortada vatan var, millet var. Eleştiriye tahammülü yok. Ama bundan sonra rahat hareket edemeyecek çünkü gücünü halktan alan bir Demokrat Parti var.” Dedi.

İlçe Başkanı Özdoğan “Demokrat Parti Milletin sesidir”

Konuşmasının sonunda ilçe başkanlığı gezen ve partililerle tanışan Zeybek’e İlçe Başkanı Maksude Özdoğan seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Özdoğan, “Sayın Genel Başkanım İlçemize şeref verdiniz. Biz ilçe yönetimi olarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Seçim gezilerimiz ve mahalle programlarımızda partimizi halk’a anlatıyoruz. Demokrat Parti demek Milletin sesi demektir.” Dedi.

İlçe Başkanı Özdoğan’a teşekkür eden Zeybek daha sonra ilçe merkezinin önünde bulunan Kırat heykelinin önünde partililerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri