Dr. Tekdemir de Büyükçekmece’ye talip!

Op. Dr. Ercan Tekdemir: YILLARDIR DEĞİŞMEYEN SİYASİ AKTÖRLERE TEPKİ OLDUĞUNU GÖRDÜM ADAY ADAYI OLDUM Cumhuriyet Halk Partisi’nden Büyükçekmece Belediye Başkan aday adayları çoğalıyor. Yıllardır sağlık alanında önemli hizmetler veren Op. Dr. Ercan Tekdemi
Resmi aday adaylığı başvuru sonrası ilçe binasında düzenlediği bir basın açıklaması ile neden aday adayı olduğuna açıklık getiren Op. Dr. Ercan Tekdemir ‘Büyükçekmece’nin yerelde yıllardır değişmeyen siyasi aktörler ile idare ediliyor olmasına ciddi bir tepki olduğunu, mevcut siyasi figürler ile yapılacak seçimde, seçim sandığına gitmeme, gitse de oy kullanmama, kullansa bile tercihleri değiştirdikleri noktasına varan tepkilerin ulaştığını gördüğüm için aday adayı oldum’ dedi.

GENEL MERKEZ DUY BUNLARI!

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Büyükçekmece Belediye Başkan aday adayı olan Op. Dr. Ercan Tekdemir ‘Büyükçekmece’de yükselen bu haykırışın Genel Merkez’de duyulması dileği ile’ sürdürdüğü konuşması sık sık alkışlar ile kesildi.
Benim için 31 Mayıs 2013 milad olmuştur. Bu tarih sadece Gezi Parkı olaylarının başlangıç tarihi değil, bir milletin küllerinden tekrar doğuş tarihidir, diyen Op. Dr. Ercan Tekdemir sözlerini şöyle sürdürdü:

YILLARDIR DEĞİŞMEYEN SİYASİ AKTÖRLERE TEPKİ VAR!

Yerel seçimlerin yaklaştığı bu dönemde bölgemiz Büyükçekmece’nin gerek Cumhuriyet Halk Partisi tabanında gerekse çevremden bana yansıyan tepkiler doğrultusunda bir takıp tespitlerim oldu.
Büyükçekmece’nin yerelde yıllardır değişmeyen siyasi aktörler ile idare ediliyor olmasına ciddi bir tepki olduğunu, mevcut siyasi figürler ile yapılacak seçimde, seçim sandığına gitmeme, gitse de oy kullanmama, kullansa bile tercihleri değiştirdikleri noktasına varan tepkilerin ulaştığını gördüm.
Bu ortamda Cumhuriyet Halk Partisi tabanının ve yerel halkın yeni yüzler arayışında olduklarını gördüm. Bu tespitlerim doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi tabanının ve çevremin telkin ve destekleri ile belediye başkan aday adayı olmaya karar verdiğimde insanların içten sevgisini, mutluluğunu ve gözlerinde ışıltıyı gördüğümde doğru yolda olduğumu bir kez daha anladım.
Herkesin bildiği gibi yerel yönetimler çok önemlidir. Yerelde başarılı bir belediyecilik genel seçimde partinin lokomotifidir. Bizim amacımız sadece ve sadece önce Büyükçekmece, İstanbul ve Ankara sonra genel seçimlerde iktidar olmaktır.
Cumhuriyet Halk Partisi ailesinin bir ferdi olduğumuzu unutmadan, Büyükçekmece’de oluşturduğumuz sinerjinin yaratacağı önlenemez başarıyı şahsımıza mal etmeyeceğiz. Bu başarıyı partilimizin her bireyinin başarısı olarak kabul edeceğiz. Zira bizim adlarımız farklı olsa da soyadımız Cumhuriyet Halk Partisidir.
Ben dahil hiç kimse partinin kurumsal kimliğinin önüne geçemez. Tek gerçek vardır. O da Cumhuriyet Halk Partisidir.
Aday adaylığımı açıkladığımız bu toplantıda Büyükçekmece için projelerimizden bahsetmeyeceğim. Şundan emin olabilirsiniz ki, bir bilim adamı olarak bilimsel gerçeği esas alan halkla barışık, gezi ruhuna uygun inanılmaz projeler ile karşınıza geleceğiz.

Op. Dr. Ercan TEKDEMİR KİMDİR:

1968 Erzincan Doğumlu ilk-orta-lise öğrenimini İstanbul’da tamamladım. 1985 – 1992 yılları arası İstanbul Üniversitesi İtanbul Tıp Fakültesinde Tıp eğitimimi tamamladım. 1994 – 1997 yılları arasında Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1. Göz kliniğinde uzmanlık eğitimimi tamamladım. Çeşitli devlet hastaneleri ve özel hastanelerde uzun yıllar uzman hekim olarak görev yaptım. Son 8 yıldır Büyükçekmece 2000 Cerrahi Tıp Merkezinde Göz Hastalıkları ve Cerrahisi uzmanı olarak görev yapmaktayım.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri