Düzgün, Meclis Üyeliğine Aday

CHP Esenyurt Eski İlçe Başkanı Hamdi Düzgün Esenyurt ilçe binasında yoğun bir katılımla belediye meclis üyeliği aday adaylığını açıkladı. Düzgün’ün aday adaylığını açıkladığı toplantıya CHP Esenyurt İlçe Başkanı Alaettin Erbaş, Dr. Bülent Kerimoğlu ve
Esenyurt İlçe Binasında,Düzgün’ün adaylık açıklamasına katılımın yoğun olması dikkat çekti. Özellikle İstiklal Mahallesi gençliğinin açtığı pankart ve katılanların ilgisini çekti. Hamdi Düzgün 2014 yerel seçimlerinde önce Esenyurt’ta daha sonra tüm Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını kuracaklarını söyledi. Açıklamasında Gezi Parkına da değinen Düzgün “Toplumu kutuplaştıran, insanları ayrıştıran, arkadaşları-komşuları düşman eden bu zihniyet iktidar olduğu sürece barış, kardeşlik ve huzur içinde yaşamak bir hayaldir. Bizlere düşen görev yüzyıllarca birlikte yaşadığımız farklılıklara saygı duymaktır. Kardeşi kardeşe düşman eden bu zihniyeti önce Esenyurt’tan sonra da Türkiye’den göndermek bizlerin sorumluluğundadır.Bu süreçte medyanın gerçekleri sansürleme gayretleri işe yaramamış, uyuyan dev uyanmış ve hesap sormak için Gezi Parkında, Alsancak’ta, Hatay’da, Ankara’da toplanmış ve ”artık yeter” demiştir.” diyerek son günlerdeki gelişmelere de değindi.

“Bugün ki belediye anlayışı sadece müteahhitlik yapmak, yandaşlarına rant sağlamaktan ibarettir” 
Kadıoğlu’nu eleştiren Düzgün “Ne yazık ki, Esenyurt iki dönemdir gerici bir zihniyet tarafından yönetilmektedir. Bu zihniyet Değişen dünyanın gereklerini anlayamayan, çağdaşlaşmadan uzak, teknolojinin ve bilimin temsil ettiği dünya görüşlerinin çok uzağındadır. Yalnızca okul yaparak, üniversite yaparak bilime hizmet edilmez, bugün ki belediye anlayışı sadece müteahhitlik yapmak, yandaşlarına rant sağlamaktan ibarettir. Oysa, o okulları çağdaş eğitimin verildiği, değişen dünya standartlarının uygulandığı bilim yuvalarına dönüştürmekte yöneticilerin görevidir. Ancak, modern dünyanın gelişim hızı yanında mevcut iktidardakilerin çabaları gülünç kalmaktadır.” Dedi.
“Türkiye’de imar ve rant yolsuzluğu denince akla gelen ilk ilçe Esenyurt”

Esenyurt’taki imar sorunlarına da değinen Düzgün özetle; “Türkiye’de imar ve rant yolsuzluğu denince akla gelen ilk ilçe Esenyurt’tur. Sayın Necmi Kadıoğlu Esenyurt’u sadece rant ve imar yolsuzluklarıyla Türkiye’ye tanıtmış ve bu konu günlerce ulusal medyada yer almıştır. Bugün Akp’lilerin bile midesini bulandıracak kirli işler, yandaşlara peşkeş çekmeler, eşe dosta rant sağlamalar Esenyurt Belediyesinde mevcuttur. “ diyerek Esenyurt’ta tekrar sosyal demokrat belediyeciliğin iktidar olacağını söyledi.”

“Gün birlik olma günü”

Birlik ve beraberliğe de değinen Düzgün “Artık, Bunun için gün birlik olma günü, gün; haksızlığa, yolsuzluğa karşı omuz omuza mücadele etme, siyasi hırslarımızı bir kenara bırakıp karanlığı aydınlatma, elimizi taşın altına koyma günüdür” diyerek birlik ve beraberliğe de vurgu yaptı.
“Bu birlik ve beraberliğe olan inancımla, 1995’den beri hizmet ettiğim, Gençlik Kolları üyeliği, Gençlik Kolları Başkanlığı, Belde başkanlığı, İlçe yöneticiliği, İlçe başkanlığı ve il delegeliği yaptığım partimdeki hizmetlerime, Belediye Meclis Üyesi olarak yenisini eklemek arzusundayım.
Sizlerin huzurunda 2014 yılında gerçekleşecek olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Esenyurt Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylığımı tüm kamuoyuna ilan ederim.
Halkın içinden, Halk için gelenler mutlaka iktidar olacaktır. Bizlerde sizlerin destek ve onurlandırmasıyla ülkemize hizmet etmek için çıktığımız bu yolda başarıya ulaşana kadar pes etmeyeceğiz.” diyerek aday adaylığını açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri