ECEVİT'İN KALESİNDEN SESLENDİ...

Kılıçdaroğlu: Erdoğan karşıma çıkabilir mi? Çıkması için mangal gibi yürek olması lazım.

Bilgili adam olsa cevap vereceğim baştan sona cehalet kokuyor. Nesini düzelteceksiniz bunun. İşçi kentinden sana meydan okuyorum. Eğer sen yigitsen adam gibi adamsan delikanlı adamsan istediğin televizyona gel seninle hesaplaşalım.

Erdoğan karşıma çıkabilir mi? Çıkması için mangal gibi yürek olması lazım. Toplu iğne ucu kadar yakınlarıma çıkar sağladığımı ispat ederse eyvallan eger ispatlamayazsa...

Burası aynı zamanda rahmetli Ecevit'in kentidir. Şimdi baktılar eski defterleri karıştırdılar. (Ecevit'in kullanıldığı AK Parti afişini hatırlatıyor) Bunun ahlakla ilgisi var mı müslümanlıkla ilgisi var mı? Bir de müslüman geçiriyorlar. Ağrıma giden de bu zaten. Ecevit'i siz iyi bilirsiniz.


Daha Başbakan olmadan ABD'den icazet almaya giden kim? Efeleneceksen gel adam gibi karşımda efelen. Kalktı dedi ki BOP eşbaşkanıyım dedi. Sen Irak'lı kadınlara tecavüz edilirken sesin çıkmayacak sonra halktan oy isteyeceksin. İnsan biraz utanır. Bunların maskelerini indireceğim.

Çöpte kağıt toplayan çocuk kamyonun altında kaldı ve vefat etti. O çocuğun okuld aolmazı lazım. Bu coğrafyaa bir çoçuk bile yatağa aç girmeyecek diyoruz, onun için aile sigortası getiriyoruz.

Kişi başına gelir belli olmaz yarın sabah '20 bin dolar oldu' derler dilin kemiği yok ya. aile siortası yoksul ailede kadının hesabına yatacak. AKP yandaşı marketlerden makarna alınmayacak. Para nereden bulunacak diyorlar. Sen 7 sülalene para bulurken aklına gelmiyor da fakir fukarada mı geliyor?

Yoksulluğu tarihe gömeceğimiz gibi taşeron işçiliği de tarihe gömeceğiz. Herkes sendikalı olacak. Askerliği önce 9 aya sonra da 6 aya indireceğiz. Bunlar geldiler ÖSYM'yi de berbat ettiler. Bunlar ülkeyi soymaya çalışan bir guruh.

Gençlerin umutlarını yıktılar. Çocuğunu sınava gönderen 1 milyon 700 bin aileye sesleniyorum Memleketi kurtarmak sizin elinizde. Sandıkta demokrasi dersi verelim.

İntibak yasasını çıkarıp milli gelir artışından emekliye pay vereceğiz. Ben size ne dedim. Zam, zam, zam, eşittir Recep Tayyip Erdoğan. Uyuyor değil mi?

Mehmet Haberal'ın suçu kitap taşımaktı. Haberal'ı aday gösterdik diye suçlandık. O insanın suçu var mı? Ortada mahkeme kararı yok. Kendisi parlamentoya gelirsem dokunulmazılığın kaldırılması Meclis'e gelirse ilk imzayı ben atacağım dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri