EL ELE ZAFER SELAMI VERDİLER

2014 Yerel Seçimleri’nde belediye başkan adayını belirlemek için yapılan eğilim yoklamasına katılarak oy kullanan CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü üyeleri, tam bir parti içi demokrasi şöleni yaşattı.
 Büyük bir heyecan ve nezaket içerisinde geçen eğilim yoklaması sonucunda aday adayı Ekrem İmamoğlu, parti üyelerinden aldığı destekle birinci sırada yer aldı.

CHPMerkez Yürütme Kurulu’nun aldığı karar neticesinde 2014 Yerel Seçimleri’nde Belediye Başkan adayının belirlenmesi için Beylikdüzü ilçesinde de sandık kuruldu. Beylikdüzü Pınarkule Ortaokulu’nda gerçekleşen eğilim yoklamasının oy pusulasında 8 aday adayı yer aldı. Sabahın erken saatlerinden itibaren gün boyu büyük bir heyecan ve nezaket içerisinde gerçekleşen eğilim yoklamasında 2786 parti üyesi oy kullandı. 

Havutça: Eğilim yoklamasıyla takımımızın kaptanını belirledik

CHP Balıkesir Milletvekili Av.NamıkHavutça’nın gözetmen kurulu başkanı olarak bulunduğu eğilim yoklamasında sonuçları açıklamak söz alan Milletvekili Havutça, başarılı bir organizasyonla hiçbir aksama yaşanmadan bir eğilim yoklaması yaşandığını ifade etti. Eğilim yoklamasında CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Derin ve Ümraniye ilçe başkanı NurkalDedetaş’ın gözetmen kurulunda görev yaptı.

El ele zafer selamı verdiler

CHP Genel Merkezi’nin gerçek ve eksiksiz demokrasiyi Türkiye’nin her hücresine yayma yolunda ilerlediğini kaydeden Havutça,  “Bu eğilim yoklaması bir yarış değildi. Biz büyük maça çıkacak olan takımımızın kaptanını belirledik. Bu maçta teknik direktör sizdiniz” sözleriyle birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ardından eğilim yoklaması sonuçlarını açıklayan Havutça şunları kaydetti;

“Ekrem İmamoğlu 1673, İbrahim Mendeşağu 374, Mustafa Melek 331, Muharrem Alparslan 240, Osman Gürcan Çelikkol 81, Seyfettin Başkan 54, Şeref Albeniz 26 ve Ali Sarıtepe 7”

Havutça, daha sonra CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Aday Adaylarını yanına davet ederek el ele zafer selamlamasında bulundu. 

İmamoğlu: Beylikdüzü, İstanbul ve Türkiye bizim olacak

Eğilim yoklamasıyla büyük bir örgüt canlılığı yaşattıkları için aday adaylarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ekrem İmamoğlu ise, “Biz iktidar olacaksak örgüt eğilimini bu sandıklara taşımasaydık umudumuz kırık yürürdük. Umudumuz o kadar arttı ki artık bu yürekli insanların önünde hiçbir şey duramaz. Ben eminim; Beylikdüzü, İstanbul ve Türkiye bizim olacak” şeklinde konuştu.

El ele iktidara yürüyeceğiz

Eğilim yoklamasıyla kazananın örgüt olduğu mesajını veren İmamoğlu, “Yarın sabahtan itibaren el ele hepimiz aynı yolda iktidar hedefine yürüyeceğiz. Ben oy kullanan 2786 üyeyi kazanan tek netice kabul ediyorum. Yolumuz açık olsun” dedi.

Mendeşağu: Örgütümüz güçlendi

Ardından söz alan aday adayı İbrahim Mendeşağu da, “Bu eğilim yoklamasında Beylikdüzü CHP çok daha güçlenerek çıktı. Önümüzdeki yerel seçimler ülkemizin geleceğini belirleyecek. Bu yolda Türkiye’nin anahtarı İstanbul’u alacağımıza ve ilk genel Seçimlerde genel iktidarı alacağımıza inancım tamdır” diye konuştu.

Genç: Çok daha fazla fedakârlık göstermeliyiz

Demokrasi Şöleni havasında geçen eğilim yoklamasında ilçe yönetimine yardımcı olan, sağ duyu gösteren bütün parti emekçilerine ve aday adaylarına teşekkür eden CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Yaşar Genç ise, “İktidar yolunda önümüzde dört ay var. Bu süreçte parti üyelerimizin bugüne kadar yapmış olduğu fedakârlıktan çok daha fazlasını yapacağına yürekten inanıyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri