Ellerini nereye atıyorlarsa kurutuyorlar!

Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu Yusuf Uzun başkanlığındaki belediye yönetiminin 4 yılını değerlendirerek mevcut yönetime şöyle seslendi: Ellerini nereye atıyorlarsa kurutuyorlar!

CHP Beylikdüzü ilçe başkanlığında düzenlenen bir basın toplantısı ile Beylikdüzü belediyesinin Yusuf Uzun başkanlığındaki son 4 yılını değerlendiren ilçe başkanı Ekrem İmamoğlu ne yazık ki 4 yılda elle tutulur, gözle görülür doğru dürüst bir hizmet üretilmeyerek Beylikdüzü'nün 4 yılı heba edilmiştir dedi.
Hep eleştiriyorsunuz, hiç mi yapılan iyi şeyler yok diyenlere ise varsa iyi şeyler siz sıralayın biz de öğrenelim dediğimizde bakıyoruz ki tıkanıp kalıyorlar bir cümle bile kuramıyorlar diyen CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu sözlerini şöyle sürdürdü.
Beylikdüzü'nün geleceği risk altında
Mevcut yönetim 4 yıl önce göreve geldiğinde 50-60 milyon TL borç devir almıştı. Bu borcun üzerine bir 60 milyon daha ilave edilerek Beylikdüzü Belediyesi'nin borcu 160 milyon liraya çıktı. Bu da Beylikdüzü'nün geleceğinin risk altında olduğunu göstermektedir. Bu riski gören ben ve arkadaşlarım son meclis toplantısında bütçeyi onaylamadık. Beylikdüzü belediyesinin imkanlarının nereye nasıl harcandığını bilmiyorsak bu harcamayı onaylamamız mümkün değildir.
İyi ki çorba evimiz var
Kültür merkezi 7 yılda yapıldı, pazar yeri 4 yıldız henüz tamamlanmadı, 250 bin nüsuflu Beylikdüzü 3-4 sağlık ocağına mahkum kaldı. Sosyal proje olarak iyi ki bir çorba evi olayı var da onu söyleyebiliyoruz. Bunun dışında ben kültür sanat etkinliği görmedim duymadım. Ramazan etkinlikleri kapsamında düzenlenen pazarlara girişe bir kokoreçci, çıkışa bir dönerci koyarak yaptıkları organizasyonu sanki Türkiye'nin çok önemli bir sanat olayı imiş gibi lanse etmeye kalkıyorlar.
Sporda sondan birinciyiz
İstanbul spor envanterini yayınlayan ciddi bir dergi elime geçti. Bu envanter de İstanbul ilçelerinin tamamında nerede hangi spor salonu var dökümanı bulunmakta. Listeye baktığımda şok oldum.  39 ilçe arasında 2 ilçede ikişer spor salonuyla son sırada bulunmakta. Bunlardan birisi 20 bin nufuslu Şile, diğeri ise 250 bin nufuslu Beylikdüzü. Bu iki spor salonu ise Yusuf Uzun'dan önce ki belediye yönetimlerince yapılan Gürpınar spor tesisleri  ve Kavaklı spor tesisleri. Beylikdüzü bu spor ayıbını haketmiyor.
Bir hastanemiz bile yok
Anadolu'da 250 bin nufuslu birçok ilde 3-4 tane devlet hastanesi rastlamak mümkünken 250 bin nufuslu ilçemizde bir hastanemizin bile olmayışı koca bir ayıptır. Belediye işçileri 4 aydır maaş alamamaktadır. Kısacası hangi acıdan bakarsanız bakın Beylikdüzü belediyesinin iyi yönetilmediğini çok net göreceksiniz.Ulaşım başlı başına bir keşmekeş içerisinde. Geçiktirilmiş olarak getirilen Metrobüs Beylikdüzü'nün ulaşım sorununu çözemez. Bu saatten sonra Beylikdüzü'nün gündeminde  METRO olmalıdır. Ve METRO ilçenin arka caddelerine de ulaşmalıdır. 
Balıkçı barınağı rezaleti
Gurpınar'a yapılması düşünülen 'Balıkçı hali' ise tam bir fiyaskodur. Düşünsenize bu hale hergün mal getiren, götüren araçlar Beylikdüzü içerisinden geçecekler. Zaten balıkçı halleri neden salihlere yapılır anlayabilmiş değilim. Bu hallere mallar tırlarla getirilip, götürülür. Bu tırları sahillerimize taşımayı mantığım kabul etmiyor.
Ellerini nereye atıyorlarsa kurutuyorlar!
Elimde Beylikdüzü ile ilgili olumlu veriler olsaydı bunları anlatmaktan ve söylemekten çekinmezdim. Tabiri caizse bu arkadaşlar ellerini nereye atıyorlarsa kurutuyorlar. Malesef bir sene daha Beylikdüzü belediyesinin yönetimi bu arkadaşlarda. Sordum, soruşturdum, araştırdım bu yönetimin göreve gelmeden önce Beylikdüzü ile ilgili en küçük bir projesine rastlamadım. Planı, projesi olmayan bir anlayıştan daha ne bekleyebiliriz ki? CHP Beylikdüzü ilçe örgütü olarak önümüzdeki yerel seçimlerde bizim 5 yıllık , 10 yıllık, 50 yıllık projelerimiz olacaktır. Şehir planlarına göre gelecekte 600 bin nufusun yaşayacağı Beylikdüzü için bu şarttır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri