EMEKÇİ KADINLARA KARANFİL

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Beylikdüzü Belediyesi çalışanlarını ziyaret ederek bayan personellerin gününü kutladı ve karanfil hediye etti.

Kadınların hak ve özgürlükleri açısından tarihi bir önemi bulunan 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde Beylikdüzü Belediyesi çalışanlarını ziyaret eden Ekrem İmamoğlu, çalışan kadınların toplumdaki değerine dikkat çekti.

CHP Beylikdüzü Meclis üyeleri Ertuğrul Gündoğdu, Kader Göllü, Mülayim Demirtaş, Ömer Şatır, Turgay Yalçın; Yönetim Kurulu üyeleri Deniz Çakıroğlu, Gülten Polat ve Kadın Kolları Başkanı Muazzez Akbaba ile birlikte tüm birimleri ziyaret eden Ekrem İmamoğlu, bayan personellere kırmızı karanfil sundu. İmamoğlu, bazı bay personellere de eşlerine teslim etmek üzere kırmızı karanfil takdim etti.

CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ekibi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla yaptığı ziyaret sırasında personelin yanı sıra karşılaştıkları vatandaşlarla da yakından ilgilendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri