Engin Akman hızlı başladı

Çatalca’da CHP’den Belediye Başkanlığı’na aday adayı olan Başkan Mustafa Sarıgül’ün yakın çalışma arkadaşı Engin Akman; “ Çatalca’da,dostluğu,sevgiyi,hoşgörüyü, toplumsal barışı egemen kılacağız” dedi.
Şişli Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP Çatalca Belediye Başkan Aday Adayı Engin Akman, adaylık başvurusunun ardından muhtarlar derneği,esnaf ve sanatkarlar odasını ziyaret etti. Eski başkanlardan Fırat Aykut ile görüşüp desteğini aldı.Çatalcalı bir grup kadını da Ramazan nedeniyle cami ve kutsal mekanları gezdiren Akman, akşamda onları Şişli Belediyesi iftar çadırında ağırladı.

Açıklama Bayram sonrasında

Engin Akman, aday adaylığı için gerek CHP örgütünden,gerekse Çatalcada yaşıyan yurttaşlardan büyük bir baskı geldiğini belirterek; “Bu ilçenin bir evladı olarak bana gösterilen büyük ilgi ve talepler doğrultusunda başvurumu yaptım” diye konuştu.Akman, Çatalca’nın geleceğine yönelik akılcı projeler üreteceklerini, bunu da yurttaşların talepleri doğrultusunda yaşama geçireceklerini sözlerine ekledi. Akman; çalışmalarıyla ilgili olarak Ramazan Bayramı sonrasında, partililer ve yurttaşların geniş katılımıyla düzenlenecek bir toplatıda da gerekli açıklamaları yapacağını vurguladı.

İlk ziyareti muhtarlara yaptı

 Şişli Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP Çatalca Belediye Başkan Aday Adayı Engin Akman demokrasinin en temel taşı olan mahalle muhtarları ile adaylık yolculuğuna başladı.Çatalca'da ilk ziyaretini Çatalca Muhtarlar Derneği'ne yapan Akman, Başkan Ayhan Tutum ve muhtarlarla görüştü. Ziyarete Meclis üyesi Gökay Savaşan ile eski ilçe başkanı Naci Özcan’da katıldı.Muhtarların sorunlarını dinleyen Akman, “Şişli Modeliyle” muhtarlıkların modern bir yapıya kavuşturulacağını, yeni binalar yapılmasını planladıklarını söyledi.

Esnaflarla biraraya geldi

Engin Akman, Çatalca'da sosyal yaşamın en önemli mihenk taşlarından olan esnafları da ziyaret etti. Çatalca Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odasına gelen Başkan Engin Akman, eski ilçe Başkanı Naci Özcan, burada Oda Başkanı Cafer Dağ,yönetim ve denetim kurulu üyeleriyle buluştu. Görüşmede Çatalca esnafının sorunları ele alındı. Akman,sorunları esnaf odası ve esnaflarla aynı masada ele alıp ortak çözümler üreteceklerini vurguladı.

 Eski Başkan Fırat Aykut’a ziyaret

Çatalca’nın “Efsane Belediye Başkanı” Fırat Aykut’u da ziyaret eden Akman, adaylık süreci ile ilgili bilgi verdi.Aykut,Çatalca’nın sorunlarının çözümü ve daha güzel hale gelmesi için Akman’a her türlü desteği vereceğini açıkladı. Akman, daha sonra da Çatalca siyasetinin en etkili isimlerinden olan duayen başkan Kasım Kolcuoğlu ile de görüşürek adaylık sürecinde desteğini aldı.

Çatalcalı kadınları ağırladı

Engin Akman, Çatalcalı kadınları da ağırladı. Bir grup Çatalcalı kadın gün boyu cami ve kutsal mekanları gezip akşamda Şişli Belediyesi'nin iftar çadırında Şişli Belediye Başkan Yardımcısı ve CHP Çatalca Belediye Başkan Aday Adayı Engin Akman'ın konuğu olarak hep birlkte iftar açtılar...

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri