Erdem; Büyükçekmece’yi alacağız

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığının geleneksel olan vefa iftarında konuştu. Erdem, partililere seslenerek 'Ben Büyükçekmece’yi çok iyi tanıyorum.
Refah Partisi döneminden burada dostlarım var. Onlarla görüşüyorum sizler önümüzdeki yerel seçimde kim aday olursa olsun onun etrafında kenetlenerek sandığa iyi yansıtmalısınız. Büyükçekmece’yi almak için benim bir endişem yok, belediye başkanlığı devir teslim törenin de görüşmek üzere şimdiden bayramınız kutlu olsun' dedi.

Ak Partililer vefa iftarında buluştu

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen AK Parti Büyükçekmece İlçe Teşkilatı’nın vefa iftarına bu yıl da geniş katılım sağlandı. Tepecik Stadında düzenlenen vefa iftar programı gönül dostlarını buluşturdu. Tüm ilçe teşkilatının yer aldığı iftarda, daha önce görev almış ilçe başkanları ve teşkilat mensupları iftar yemeğinde bir araya geldi. İftara Teşkilatlardan sorumlu Ak Parti  Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem,  Büyükçekmece ‘den sorumlu Ak Parti 3. Bölge Milletvekili Mehmet Muş, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Eski ilçe başkanları Recep Erol, İlker Gürbüz,  Esnaf Odası Başkanı Rahmi Yazıcı, Tepecik Anadoluspor Kulübü Başkanı Mustafa Uçar, Tepecikspor Kulüp Başkanı Temel Eğüpoğlu, 2009 Yerel seçimlerin de CHP’den transfer olan iş adamı ve eski belde başkanı Semih Altuntaş  ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ak Parti Büyükçekmece ilçe teşkilatının Kurulduğu günden bu yana yönetimde yer alan tüm teşkilat mensupları iftar’dan çok hasret giderme fırsatı buldular. İftar programı kuranı kerim ve duaların okunmasıyla başladı. Orucun açılmasının ardından konuşan Ak Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit yaptığı konuşmada Ak Parti ilçe teşkilatı olarak Partiyi güçlü kılmak ve Büyükçekmece de yerel iktidarı almak için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirtti. Babayiğit özellikle hasretle beklediğimiz bir hastane projemiz vardı uzun süredir de çalışmalar devam ediyordu şükürler olsun onun temelini attık ilçemize hayırlı olsun dedi. 

Küçük ve basit hesaplara düşmeyin!

İftar da bulunan Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu da yaptığı konuşmasın da katılımcıların yaklaşan Ramazan bayramlarını tebrik ederek Büyükçekmece de temeli atılan Devlet hastanesinde emeği çok olan İlçeden sorumlu Milletvekili Mehmet Muşa teşekkür etti. Babuşcu, her defasında konuşuyorum Artık Avcılar Büyükçekmece hattı da bu seçimler de Ak Partinin marka değeri ile kucaklaşacak. Buna göre çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2014 sadece bir yerel seçim değil sizlerden isteğim küçük ve basit hesaplara düşmeden dedikodu peşinde olmadan hedefe koşmanızdır dedi. 
Büyükçekmece’den sorumlu Bölgemiz Milletvekili Mehmet Muş’ta yaptığı konuşmasın da artık Büyükçekmece de değişimin vaktinin geldiğini ve de geçtiğini belirtti.



Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Politika Haberleri