Erdoğan İstanbul'da...

Bölgemiz AK Partili siyasiler Başbakan Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı seçimleri kapsamında İstanbul Maltepe Meydanı'ndaki mitingine akın ettiler..

AK Parti Büyükçekmece Mimarsinan’dan 4 gemi ve 110 otobüs ile Maltepe meydanına yola çıktı. Bölgemiz diğer ilçe teşkilatları da karadan ve denizden binlerce partilileri ile miting için yola çıkılar.

 

Bugüne kadar mitinglerini Kazlıçeşme ya da Yenikapı meydanlarında yapan Erdoğan, deniz doldurularak inşa edilen Maltepe Meydanı'nı ilk kez kullanmış olacak.

 

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Maltepe Etkinlik Alanı'na saat 18.15'te geldi. Başbakan Erdoğan, Kocaeli'deki mitingin ardından helikopterle İstanbul'da yapacağı miting için Maltepe'ye geldi.

Erdoğan onbinlerin doldurduğu Maltepe'de konuşuyor

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Maltepe'de düzenleyeceği mitinge katılan vatandaşlar, öğle saatlerinden itibaren alanı doldurmaya başladı.

Maltepe sahilinde bulunan miting alanına metro ve karayolunun yanı sıra denizden de ulaşım sağlandı. Onbinlerce vatandaş, gemilere ve teknelere binerek miting için Maltepe sahiline geldi. Başbakan'ın konuşmasını yapması için yaklaşık 5 metre yükseklikte, iki tarafında Erdoğan'ın fotoğrafı ve cumhurbaşkanı seçimi için kullandığı amblemin bulunduğu, üzerinde "Milletin Adamı" yazan dev pankart ve ekranın yer aldığı platform oluşturuldu. 

171 futbol sahası büyüklüğündeki deniz doldurularak inşa edilen 120 hektarlık Maltepe Meydanı'nda ilk kez miting düzenleyen Başbakan Erdoğan'ı dinlemek için meydanı dolduran binlerce İstanbullu havadan da görüntülendi.

ERDOĞAN İSTİKLAL MARŞI İLE KONUŞMASINA BAŞLADI

Başbakan Erdoğan saat 18:40 civarında sahneye çıktı. Erdoğan konuşmasına İstiklal Marşı'nın tamamını okuyarak başladı.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Bugün anlamlı bir gün Allah sizlerden razı olsun. buradan yayılan umudu Rabbim inşallah daha çoğaltsın. Rabbim burada inşallah diyenlerin yüzü suyu hürmetine duaları kabul etsin.

Bugün biz burada sadece miting yapmıyoruz. Buradan, Iraklı, Suriyeli, Mısırlı, Myanmarlı, Filistinli kardeşlerimize "biz buradayız" diye sesleniyoruz.

Buradan Gazze'nin çocuklarına mazlumlarına selam gönderiyoruz. Biz işte buradayız Gazze, öfkemizle yanan yüreğimizle buradayız.

Elimizle, yapamıyorsak dilimizle gönlümüzle buğz etme görevimizi yerine getirmek için buradayız Gazze.

Önce Osmanlıyı parçaladılar. Sonra da Filistin için ağır ağır zulüm başladı.

Şu anda orada yaşayan Filistinlilere de tahammülleri yok. istiyorlar ki onlar da sürgüne gitsinler.

"HİTLER'İN YAPMAK İSTEDİĞİNİ BUGÜN İSRAİL YAPIYOR"

Hitler Almanya’da nasıl ari bir ırk oluşturmak istediyse İsrail devleti de orada aynı hedefin peşinden koşuyor.

Türk ABD dostluk grubu bana mektup yazıp güya beni tehdit ediyor.

"CEVAPLARINI ALACAKLAR"

Aynı şekilde yazılı cevabını alacaklar o ayrı ama ben buradan sesleniyorum: kadınları öldürüyorlar ki Filistinli doğurmasınlar, bebekleri öldürüyorlar ki büyümesinler, erkekleri öldürüyorlar ki vatanlarını savunmasınlar.

Öldürdükçe daha da korkacaklar. Kan akıttıkça akıttıkları kanda boğulacaklar. Gün gelecek zulümlerinin hesabını mutlaka verecekler.

Orada 10 tane gazeteci öldürüldü. Ey uluslar arası basın Filistin’de öldürülen gazetecileri neden görmüyorsunuz.

Ey Kılıçdaroğlu Ey Bahçeli sizin gidecek yeriniz var mı? Şimdi de yanınıza ithal bir monşer aldınız. Kılıçdaroğlu İsrail’de basın özgür diyordun. 10 gazeteci öldürüldü. Neden susuyorsun.

Şu anda bizim ekiplerimiz Gazze’de. Irak’ta, Suriye’de insani yardımlarla oradalar.

 

AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Hatice Bozdağ miting öncesi şu mesajı yayımladı:

 ASIL MESELE MİLLİ İRADE

 

Rahmetli Adnan MENDERES ve Turgut ÖZAL ile milli iradesini ortaya koymaya çalışan elleri nasırlı, yüzü güneş yanığı, cefakar milletimiz, Recep Tayyip ERDOĞAN liderliğinde son oniki yıllık AK PARTİ iktidarı ile tekrar milli iradeyi hakim kılmak için ağır bir mücadele içine girmiştir. Bu gün farklı bir çok cenahlardan gelen baskı ve iftiraların asıl sebebi de budur. İşte bu sebeple ülke idaresini vesayet yolu ile elinde tutmaya çalışan kesimlere fırsat vermemek, milli iradenin hakim kılınması için, önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimi hayati önem taşımaktadır. Ülkemiz için hayati önem taşıyan yatırımlara dahi çeşitli bahaneler ile saldıran iftiralar atan kesimlerin asıl hedefi de hakim kılmaya çalıştığımız miili irade karşısında tekrar vesayeti galip kılmaktır. Recep Tayyip ERDOĞAN milli iradenin Cuhurbaşkanlığı makamına taşınması ve milli iradenin hakim kılınması bakımından vazgeçilmez bir isim, vazgeçilmez bir değerdir. Bu isim ile birlikte milli iradeyi hakim kılmak da vazgeçilmez hedefimizdir.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri