Erdoğan Toprak teklifi reddetti...

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Bakanlık teklifini reddeden ilk isim CHP İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak oldu. Milliyetçi Hareket Partisi'nden teklif giden üç isim de bakanlık teklifini reddetti...
Toprak bir mektupla teklifi reddedeceğini söyledi, "Teklifi reddedeceğim kesin. Ben partimin ilkelerine bağlıyım" dedi. Kulislerde CHP'li isimlerin teklifi kabul etmemesi ağırlıklı ihtimal olarak görülüyor. İstanbul  Milletvekili Erdoğan Toprak, Ankara Milletvekili  Gülsün Bilgehan Toker, İstanbul  Milletvekili İlhan Kesici, Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Ankara Milletvekili  Tekin Bingöl'e teklif gitti. CHP ve MHP seçim hükümetinde yer almayacaklarını daha önce açıklamışlardı.

MHP'DEKİ GÖREVİNDEN DE AYRILDI
Bakanlık teklifi götürülen Milliyetçi Hareket Partisi'den Kenan Tanrıkulu, Tuğrul Türkeş, Meral Akşener de  teklifi reddetti. Teklif alan isimlerden Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Kenan Tanrıkulu ayrıca , Bakanlık ile ilgili yapılan teklifi reddettiğini, tepki olarak parti genel başkan yardımcılığında ayrıldığını da açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri