Eren Savaş: Tecrübemle adayım

CHP Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Eren Savaş, Celaliye-Kamiloba belediyesinde kazandığı bilgi birikimi Büyükçekmece için kullanmak istediğini söyledi.

‘Ülkeme ve ilçeme faydalı olacağım’ diyen Savaş, Büyükçekmece imkanlarının disipline edilmiş ve tüm fertlere yansıyacak şekilde hizmete dönüştürülmesi için bilgi birim ve tecrübesini aktarmak istediğini ifade etti.

Savaş, yaptığı kendini tanıtan açıklamada şu ifadeler ile göreve talip olduğunu söyledi;

1968 İstanbul doğumluyum. Aslen Rumeli kökenli bir ailenin çocuğuyum. Ailem doksan yıldır Kamiloba mahallesinde ikamet etmektedir. İlk öğrenimimi Kamiloba ilkokulunda, orta ve lise öğrenimimi Büyükçekmece Lisesinde tamamladıktan sonra İ.Ü.İktisat fakültesi üçüncü sınıfından babamın ani vefatı ve evin tek erkek çocuğu olmam hasabiyle ayrılmak zorunda kaldım. Evli ve bir erkek birde kız olmak üzere iki çocuk sahibiyim. Biri inşaat diğeri yazılım sektöründe faaliyet gösteren aktif şirketlerin sahibiyim. Belediye meclis üyeliği ile ilgili bilgi ve tecrübelerim; Eski Celaliye-Kamiloba Belediyesi Başkanı Rıdvan Yavuzbilge ile birlikte üç dönem çalışma imkanım oldu. Bu kutsal göreve talip olurken öncelikle ülkeme sonra ilçeme ve partime faydalı olacağım. Bütün aday adayı arkadaşlarıma bu kutsal yolda başarılar diliyor, hem ülkem, hem ilçem hem de partim için hayırlı olmasını diliyorum.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri