Erol için destek yemeği

2004 -2009 Dönemi Büyükçekmece Anavatan Partili Belediye Meclis üyesi İş adamı Hayrettin Köseoğlu, AK Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Adayı Recep Erol’a destek amaçlı yemek verdi.
Yemeğe AK Parti İstanbul Milletvekili Halide İncekara ve çok sayıda Büyükçekmeceli katıldı. Geçmiş dönemde Belediye başkanı Hasan Akgün ile aynı parti de siyaset yapan Hayrettin Köseoğlu, Şimdi saf mı Değiştirdi sorumuza ise “tamamen dostane” olarak cevapladı.

Köseoğlu, “Geçmişte siyaset yapmakta olduğum parti kapandığından dolayı şu anda aktif bir siyaset yapmadığımdan dolayı bölgede hizmet eden ve edecek olan arkadaşlarımızın elbette ki yanında olmaktan doğal hiçbir şey olamaz.



Herhangi bir safta değilim ben sayın Hasan Akgün ile ANAP Döneminde beraberdik. Daha sonra kendisi siyasi tercihinin CHP’den yana kullandı o partide siyasete devam etmekte bende Büyükçekmece de seçmen olarak bulunmaktayım. Bu akşamda burada Büyükçekmece için bir araya geldik, Büyükçekmece için üzerimize düşen vazife görev ne olursa olsun seve, seve ve onur duyarak yapacağımızdan da kimsenin kuşkusu olmasın” dedi. 
Recep Erol ise yaptığı konuşmada, “Hayrettin Köseoğlu ile 2004- 2009 yılları arasında Büyükçekmece belediye meclisinde ayrı ayrı partilerden meclis üyeleri olarak görev yapmıştık ama dosttuk.  Hala da bu dostluğumuz devam etmekte. Kendisine bu akşam burada bizleri ağırladığı için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri