Erol'a sportif destek

Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Recep Erol’a bir destek te 19 Mayıs mahalle sakinleri ve Büyükçekmecespor taraftarlarından geldi.
Recep Erol’a destek için Ak Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı İskender Fındık’ın organize ettiği kahvaltılı toplantıya 19 Mayıs mahalle esnafları ve Büyükçekmecespor taraftarları yoğun ilgi gösterdi.
Büyükçekmece 19 mayıs mahallesinde bulunan Şoptinin yerinde gerçekleşen kahvaltılı toplantıda gördüğü yoğun ilgiden çok mutlu olan Erol, katılımcılara ve programı organize eden Meclis Üyesi Aday Adayı İskender Fındık’a teşekkür etti.


Biz bir günlük değil, her zaman sizlerleyiz

Erol konuşmasında ‘Büyükçekmece’de bugüne kadar yapılamayan, bugüne kadar gerçekleştirilemeyen, insanımıza çözüm üretecek projelerimizle birlikte yöneteceğiz ve daha ilerilere götüreceğiz Biz önümüze bakıyoruz, yolumuzda yürüyoruz, halkımızla birlikte inançlı bir şekilde 30 Mart akşamı Büyükçekmece’de Ak Parti iktidarını kucaklamak üzere çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Biz bir günlük değil her zaman sizin aranızdayız.

Yıllardır da içinizdeyiz. Hizmette sınırlarımız kalmayacak. Her şey sizin, için her şey yeni Büyükçekmece için… El ele gönül gönüle hep birlikte daha mutlu yarınlara umutla yürüyoruz. Siz bizi, biz de sizi tanıyoruz.’ Dedi. Kısa bir zaman içerisinde aday olan kişinin açıklanacağını belirten Erol, aday olduğu taktirde ise seçimi rahat kazanacağını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri