Erol:Büyükçekmece’nin adı büyük

Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adayı Recep Erol, ‘1958 yılında belediye olan Büyükçekmece’nin büyüklüğü sadece adında var.
Dün ilçemizden ayrılan Esenyurt bugün Büyükçekmece’den çok daha büyümüş ve gelişmiş durumdadır’ dedi.
AK Parti B.Çekmece Belediye Başkan Aday Adayı Mali Müşavir Recep Erol, Büyükçekmece’de yaptığı seçim çalışmalarına devam ediyor. Erol’un aday adaylık süresince yaptığı mahalle toplantılarının bir yenesi Kumburgaz’da gerçekleşti. Büyükçekmece Ziraat Odası Başkan Yardımcısı Sezgin Erçağ’ın ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltılı toplantıya mahalle muhtarları, spor kulübü yöneticileri, ziraat odası yöneticiler ile çok sayıda çiftçi ve esnaf katıldı.

Gelmeyen hizmetler ak belediye ile gelecek

Kumburgaz Boşnak Börek Salonundakibilgilendirme toplantısında projeleri hakkında katılımcılara bilgi verenErol,‘İnşallah 2014 yerel seçimlerinde belediyeyi kazandığımızda hep birlikte ele el ulaşılabilir, sorgulanabilir yönetim anlayışı ile merkezi iktidarımız, büyükşehir belediyemiz ve ilçe belediyesi olarak el ele verip, Büyükçekmece’yi hak ettiği yerlere taşıyacağız.’ dedi. Erol, sorun üreten değil, Çözen makam olacaklarını belirterek,‘30 Mart 2014 yerel seçimlerinden  sonra örnek bir kent yapmayı hedeflediğimiz Büyükçekmece’de eğitime, sağlığa, kültüre, spora ve her türlü sosyal faaliyetlere yatırım yapmaya, bunları desteklemeye kararlılık içerisinde devam edeceğiz.

Beldelerin merkeze katılımı ile Büyükçekmece sınırları, göç olması, nüfusun hızla artması neticesinde hızla yeni okullar, yeni sağlık ocakları, hastaneler, çocuk oyun alanları ve halkımızın rahat nefes alacağı yeşil alanlara ihtiyaç doğmuştur. Büyükçekmece artık ak belediyecilik ile tanışacak ve gelmeyen hizmetlerin gelmesi ile yaşam kalitesi artmış bir ilçe haline gelecek’ifadelerini kullandı.
Kahvaltı toplantısını organize eden Sezgin Erçağ ve katılımcılar ise Erol’a çıkmış olduğu bu yolda başarı dileyerek,2014 yerel seçimlerinde destek olacaklarını söylediler. 


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri