Erzurumlulardan Yıldız aday

Beylikdüzü Erzurulular Kurucu Dernek Başkanı Zafer Yıldız, Beylikdüzü Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığına başvuru da bulundu. Yıldız’ın adaylığına Erzurumlular’dan tam destek geldi.
Ak Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığına başvurusunu yaptıktan sonra, basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya gelen Beylikdüzü Erzurumlular Kurucu Dernek Başkanı Zafer Yıldız, “Siyasi büyüklerimin ‘Artık harekete geç’ tavsiyesi ve önerisiyle, AK Parti’den Beylikdüzü Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı için müracaat ettim” dedi.
İstanbul Erzurum Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Kenan Kağanaslan, Beylikdüzü Erzurumlular Dernek Başkan Vekili Bülent Kuzulugil’in de Yıldız’ı yalnız bırakmadığı toplantıda, Yıldız’a Erzurumlular’dan tam destek geldi. Yıldız tek düşüncesinin Erzurumlular’ı en iyi şekilde temsil etmek ve Beylikdüzü’ne yapılacak hizmetlere katkıda ulunmak olduğunu söyledi.
Ailece AK Partiye gönül verdiklerini ifade eden, Zafer Yıldız, “Partim kimi aday olarak görevlendirirse bizim adayımız odur. Bir partili ve bir aday adayı olarak partimizin yereldeki iktidarını Beylikdüzü'nde korumak ve 3. kez kazanmasını sağlamaktır. Beylikdüzü'nü iyi bilen bir işadamı ve STK yöneticisi olarak belediye meclisinde, kentimizin vizyonuna katkı sağlayacağıma inanıyorum” dedi. 

Adayımız Yıldız
Zafer Yıldız’ın toplantısına katılan İstanbul Erzurum Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Kenan Kağanaslan ve Beylikdüzü Erzurumlular Dernek Başkan Vekili Bülent Kuzulugil Beylikdüzü AK Parti'de meclis üyesi aday adaylarının Zafer Yıldız olduğunu belirterek; “Erzurumlular olarak, kardeşlerimiz hemşerilerimiz hangi partiden olurlarla olsunlar hemşerieri olarak onların yanındayız. Amacımız İstanbul'da hemşerilerimizin siyasetin etkili noktalarında bulunmalarıdır” diyerek Zafer Yıldız’ı sonuna dek desteklediklerini söylediler.

Zafer Yıldız kimdir?
1976 Erzurum doğumlu olduğunu söyleyen Yıldız, babasının rahatsızlığı nedeniyle Erzurum'dan İstanbul'a taşındıklarını belirterek özgeçmişi ile ilgili şunları söyledi: 
“Avcılar’da yaklaşık 10 yıl kaldıktan sonra Beylikdüzü’ne geldik. Perde ve mefruşat sektöründe iş sahibiyim. AK Parti ilk kurulduğunda babam da Büyükçekmece’de kurucu ilçe başkan yardımcısıydı. Ben de o dönemlerde partimizde çeşitli görevler aldım. 2005 yılında da Beylikdüzü İlçe Teşkilatı’nda görevler üstlendim. Arkadaşlarım, dostlarım ve büyüklerim 'STK olmazsa siyaset olmaz' dediler. Ve 2008 yılında Erzurumlular Derneğimizin Kurucu Başkanlığını yaptım. Bununla beraber çeşitli derneklerde ve STK kuruluşlarında görevler aldım.  Kent Konseyi Genel Sekreterliğini, Beylikdüzü Sivil İnisiyatif Platformu Genel Başkan Yardımcılığı görevlerini fiili olarak yürütüyorum.”


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri