'Esenyurt Ak Parti'nin kalesi'

Esenyurt AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen programda konuşan Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, 2015 genel seçimlerinde Ak Parti'ye en büyük desteği Esenyurt'tan vereceklerini söyledi.
 AK Parti Esenyurt İlçe Teşkilatı 3’ncü genel kurulu öncesinde tertip edilen yemek programına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, AK Parti Esenyurt İlçe Yönetimi, Mahalle Başkanları ve tüm delegeler katılım sağladı.

Yoğun katılımın sağlandığı programda AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 9 Kasım Pazar günü gerçekleşecek olan kongre hakkında delegeleri bilgilendirdi.



"PARTİYE EN BÜYÜK DESTEK ESENYURT'TAN OLACAK"

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer; “Esenyurt tabir yerinde olursa herkesin ele geçirmek istediği bir ilçedir. Esenyurt artık AK Partinin kalesidir.

Pazar günü yapılacak olan kongremiz öyle olmalı ki, katılan Bakanlarımız, Genel Başkan Yardımcılarımız, parti temsilcileri ve halkımız şölen havasında bir gün geçirsinler.

Kongre günü faaliyetlerimizi ve çalışmaları sizler ile paylaşacağız. Önümüzde 2015 genel seçimleri var ve bu seçimde de AK Parti'ye en büyük desteği Esenyurt ’tan vereceğiz. Belediye Başkanımız Esenyurt ‘ta gerçek anlamda çok büyük projelere imza attı ve Esenyurt’u gelişmiş büyük bir kent yaptı. Bugün bütün partiler bizleri taklit etmeye çalışıyor. Buda bizim AK Parti olarak farkımızı ortaya koymaktadır” dedi.



"GEZİ ve KOBANE PROTESTOLARI HÜKÜMETİ DÜŞÜRMEK İÇİNDİ"

Gezi eylemleri ve Kobane protestolarının hükümeti düşürmeye yönelik adımlar olduğunu belirten Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, halkın inancı ile ayakta olduklarını söyledi.

İktidara geldikten sonra halkın ihtiyaçları doğrultusunda hizmet ürettiklerini de söyleyen Başkan Kadıoğlu, sözlerini şöyle sonlandırdı; "AK Partide bir şey yapılırken önce istişare edilir.

İstişare ile yapılan hiçbir işte hata olmaz. Çünkü istişare organize ve olumlu bir yöntemdir. Bizim 4 defa kurduğumuz partiler kapatıldı, ama biz yine istişare ederek bugünlere geldik.

Ülkemizde sivil ihtilaller yapmak isteyenler, mevcut hükümeti indirmek isteyen güçler var ve bunlar Gezi eylemleri, Kobane eylemleriyle hükümeti yıkmaya ülkeye zarar vermeye çalıştılar. Fakat milletimizin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a inancı ve duaları buna izin vermedi. Siyasette yavaş adımlarla ve sabırla ilerlemek gerekir.

Hızlı ilerlerseniz çabuk düşersiniz ve herkes size güler ama yavaş adımlarla ve sabırla ilerlerseniz kolay kolay düşmezsiniz. Şuanda halkımızın ihtiyacı olan tüm hizmetleri AK Parti yönetimi olarak bizler yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Halkımızın ihtiyaçlarına 12 yıldır bizler cevap veriyoruz. Bize oy vermeyip de bize teşekkür edenler var,  bunlar hep yaptığımız faydalı projelerin takdiridir” dedi.



Konuşmalar ardından mahalle delegeleri Başkan Kadıoğlu ve İlçe Başkanı Şenay Değer ile toplu fotoğraf
çektirdiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri